Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ακαδημία Βατανιακός 1978 και τον Απόλλωνα Λιτοχώρου που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Βατανιώτες έφτασαν τους 18 βαθμούς και είναι στην 7η θέση μαζί με Πίνδο Άνω Αγιάννη και Απόλλωνα Ράχης (η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη υπερτερεί μέχρι στιγμής στην τριπλή ισοβαθμία) ενώ ο Απόλλων που πλέον έχει 19 βαθμούς είναι στην 6η θέση του πίνακα.

Οι Λιτοχωρίτες προηγήθηκαν 0-1 με γκολ του Λιάγκα στο 12′.

Το τελικό 1-1 “έγραψε” στο 64′ ο Μυρτολλάρι.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν ο Μυρτολλάρι των γηπεδούχων και ο Τροΐρης των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλορογιάννης με βοηθούς τους Γερμανό και Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Βατανιακός 1978: Γκούτζας, Χατζηιωαννίδης, Pirgu (90’+1′ Τσιμόπουλος), Παλέγδας, Τασίδης, Μυρτολλάρι, Πατσιοδήμος (60′ Κυρμανίδης), Mullaj, Κατσαμάγκας, Δημητρίου, Αποστολίδης (77′ Φιρινίδης).

Απόλλων Λιτοχώρου: Παπαθανασίου, Κάκαλος, Ντάτσι, Τροΐρης, Κλιγγόπουλος, Μάνος (90’+3′ Φούφι), Φουρκιώτης, Μαύρος (90’+6′ Κολωνιάρης), Κουκουνάρας, Χούτας (70′ Ζαχουδάνης), Λιάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This