Επιλογή Σελίδας

Την 9η νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε η ΑΕ Περίστασης που επιβλήθηκε με 3-2 του Απόλλωνα Ράχης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή (δεν έχει κάνει το ρεπό της στον β’ γύρο) έφτασε τους 28 βαθμούς και παρέμεινε στο -2 από τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου που “πάτησε” κορυφή εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Ερμή Εξοχής (αμφότεροι έχουν κάνει το ρεπό τους στον β’ γύρο).

Η ομάδα της Ράχης έμεινε στους 18 βαθμούς όσους έχουν Ακαδημία Βατανιακός 1978 και Πίνδος Άνω Αγιάννη. Η Ράχη στην τριπλή ισοβαθμία υστερεί μέχρι στιγμής και έτσι βρίσκεται στην 9η θέση.

Ο Απόλλων προηγήθηκε 0-1 μόλις στο 3′ όταν ο Χ. Κατσαμάγκας νίκησε με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γαβριηλίδη.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο επόμενο λεπτό με τον Χαρτοματζίδη να ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η ΑΕ Περίστασης πήρε προβάδισμα με 2-1 στο 32′, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά δείγματα της κλάσης του.

Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε 2-2 καθώς στο 45′ ο Κ. Κατσαμάγκας εκμεταλλεύτηκε τροφοδότηση του Ν. Καρακούση και με πλασέ νίκησε τον Γαβριηλίδη.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αποστολίδη στο 60′. Το πέναλτι εκτελέστηκε δύο φορές καθώς την 1η φορά ο Δραγασιάς απέκρουσε, ωστόσο σύμφωνα με τον διαιτητή δεν πατούσε στη γραμμή την ώρα της εκτέλεσης, άρα δόθηκε επανάληψη).

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 76′ αποβλήθηκαν ο Κ. Κατσσμάγκας του Απόλλωνα Ράχης με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη στο 58′) καθώς και ο Ευθυμιάδης των γηπεδούχων με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαλτσίδης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης: Γαβριηλίδης, Νίκου, Κουτσουμπέας, Παπαδημητρίου (61′ Κολαξίδης), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Ευθυμιάδης, Κάλτσο (77′ Μπικιαρόπουλος), Χαρτοματζίδης (89′ Κουσουρής Π.), Κουσουρής Σ., Μυστρίδης (61′ Καραγκιοζίδης).

Απόλλων Ράχης: Δραγασιάς, Μέλλιος (61′ Βελέντζας Χ.), Κατσαμάγκας Κ., Αβριωνίδης (77′ Μπέλπας), Βαϊτσόπουλος, Μπουρονίκος, Καρακούσης Ν., Τριανταφύλλου, Κατσαμάγκας Χ. (89′ Χρύσου), Καρακούσης Π., Κατής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This