Επιλογή Σελίδας

Για και ακόμα φορά το Αιγίνιο πήρε άριστα σε διοργάνωση της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία στο ΔΑΚ Αιγινίου δύο αγώνες μπάσκετ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος ενώσεων και τοπικών ενώσεων της ΕΟΚ, όπου η ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ αντιμετώπισε την αντίστοιχη της ΕΚΑΣΘ.

Στα αγόρια (έτος γέννησης 2008) επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Στην κατηγορία γεννηθέντων το 2007 οι γηπεδούχοι (ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ), μετά από παράταση κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα.

Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι, ενώ διακρίναμε αρκετούς επώνυμους, μεταξύ των οποίων τους Νίκο Σταυρόπουλο, επικεφαλής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού Κώστα Παραλυκίδη, που αποδείχτηκε άψογος “οικοδεσπότης”, τους προπονητές Νίκο Κεραμέα, Σπύρο Κέκελη, Θοδωρή Τσάτσα.

Την Ένωση μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ηλιας Λαζός, ο ταμίας Θανάσης Πουρλίδας, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Αντώνης Παπαδόπουλος και το μέλος της Διοίκησης Σάκης Στυλιανίδης και τέλος άπαντες οι διοικούντες του “ΑΟΚ Αιγινιακός” που φρόντισαν τα πάντα στην εύρυθμη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Στη φωτογραφία:

Από αριστερά ο Αντιδήμαρχος Κώστας Παραλυκίδης, ο γενικός αρχηγός του μπασκετικού ΑΟΚ Αιγινιακός και μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ Σάκης Στυλιανίδης και οι προπονητές Δάμης Χρυσίδης των “Πάνθηρων” Κατερίνης και Πασχάλης Βουλτσίδης της Ακαδημίας του αιγινιώτικου συλλόγου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This