Επιλογή Σελίδας

Στην Πτολεμαΐδα και σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με 2 κόκκινες, σύρραξη και 15λεπτη διακοπή ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου «χτύπησε» στο τέλος και πήρε σπουδαία νίκη επί του Φούφα με 1-0.

Η γενική σύρραξη έγινε στο 34ο και είχαμε και διακοπή 15 λεπτών αφού σε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα παίκτη του Κεραυνού είχε σαν αποτέλεσμα τον ευτυχώς όχι σοβαρό τραυματισμό του Ρέλκα (αποχώρησε με φορείο και στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό και μάλιστα γύρισε στο γηπεδο) και από εκεί και μετά είχαμε συμπλοκές μεταξύ των παικτών  και γενική σύρραξη που ολοκληρώθηκε  με κόκκινες σε Σερσέμη του Φούφα και Ιωσηφίδη του Κεραυνού.

Όσο αναφορά το παιχνίδι έγινε παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις όπου ίσως η ισοπαλία ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ

Στο 25ο σουτ του Τοπάλη από κοντά κόντραρε η μπάλα κεφαλιά Χάιτα μπλόκαρε ο Σοϊλεμεζόγλου.

Στο 32ο ο Δ. Θεοδωρίδης μπήκε στη περιοχή αλλά ο Σεκουλίδης τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα ο Σεκουλίδης και στο επόμενο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Φροσύνη σε κόρνερ ο Δημητριάδης.

Στο 47ο σουτ του Κατσιάκη πέρασε ελάχιστα έξω και στο 54ο ο Δ. Θεδωρίδης από καλή θέση σούταρε άουτ όπως και 2 λεπτά μετά.

Στο 58ο ο Θεοδουλίδης μπήκε στη περιοχή μετά από πάσα του Τοπάλη αλλά δεν μπόρεσε να γυρίσει και να απειλήσει.

Στο 63ο σουτ του Καρασιούνα άουτ και στο 80ο εκτέλεση φάουλ του Κατσιάκη σε κόρνερ ο Δημητριάδης.

Στο 84ο ο Κατσιάκης πάγωσε τα ήδη παγωμένο γήπεδο αφού με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 86ο σουτ του Βασάκη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας ενώ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού.

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Σ.Δ. Ημαθίας)

Βοηθοί: Βαλιώτης (Σ.Δ. Λάρισας), Χριστοδούλου (Σ.Δ. Ημαθίας)

Απέβαλε τους Σερσέμη και Ιωσηφίδη στην φάση της σύρραξης στο 32ο. Κίτρινες είδαν οι Νικολαΐδης, Χάιτας, Σεκουλίδης, Παπάς.

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπάς , Σεκουλίδης, Σερσέμης, Ρέλκας (32o λ.τ. Καρασιούνας), Κοντογουλίδης (85ο Ηλιάδης) , Τοπάλης, Θεοδουλίδης (85ο Καλογιαννίδης) , Βασσάκης, Χάιτας

Κεραυνός Αγγελοχωρίου: Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης (59ο Ταουσάνης) , Φροσύνης (89ο Μόλλα) , Νικολαΐδης, Ιωσηφίδης, Πολυζάς, Γ. Νικολίτσας, Πορτοκαλάς, Μουράτι (74ο Κιλιντάρης), Θεοδωρίδης, Κατσιάκης (89ο Μιχαηλίδης).

Πηγή: e-ptolemeos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This