Επιλογή Σελίδας

Την εντός έδρας ήττα με 2-3 υπέστη η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, από τον Α.Ο. Χανιώτης, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Το παιχνίδια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 13ης εμβόλιμης αγωνιστικής, του 2ου Ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας, όπου ολοκληρώθηκε και ο 1ος γύρος του Πρωταθλήματος.

Στο  Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης παραβρέθηκε ελάχιστος φίλαθλος κόσμος, αφού το κρύο ήταν τσουχτερό.

Οι «βυσσινή» μπορεί να βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά βρήκαν τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα να ισοφαρίσουν και τις δύο φορές, αλλά ο «συνήθης ύποπτος» Τοπούζης είχε άλλη άποψη, αφού «χτύπησε» δύο φορές την άμυνα της ΑΕΠ Κοζάνης, με τον επιθετικό της Χανιώτης να είναι και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Στο 15ο λεπτό και ενώ το ματς ήταν ισορροπημένο, η ομάδα των γηπεδούχων θα κάνει τραγικό λάθος, αφού ο Μιγέγκα στην προσπάθεια του να γυρίσει πίσω την μπάλα στον Καλιαμπάκα, δεν είδε πως ο «πορτιέρο» της ΑΕΠ Κοζάνης ήταν σε άλλο σημείο της εστίας, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1 της Χανιώτης.

Στο 23’ ο Χατζής με σουτ έξω από την περιοχή θα απειλήσει για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Καλιαμπάκας θα αποκρούσει την μπάλα.

Στο 26ο λεπτό, έπειτα από κεφαλιά του Περδόμο, η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του Αγγελίδη, με τον διαιτητή αρχικά να μην δίνει κάποια παράβαση, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα να δείχνει την άσπρη βούλα, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού, ο οποίος τον ειδοποίησε για την παράβαση που δεν μπόρεσε να δει ο ίδιος.

Έτσι στο 27’ την εκτέλεση ανέλαβε ο Σάλλα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτίδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ΑΕΠ Κοζάνης.

Η χαρά των παιχτών του Βιέρα κράτησε για έντεκα λεπτά, αφού ο Τοπούζης στο 38ο λεπτό, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, θα κάνει στο 1-2 για τον Α.Ο. Χανιώτης, σκορ με το οποίο πήγανε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 45ο λεπτό, ο Αλωπούδης με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι τις εστίας του Καλιαμπάκα, ενώ στο 53’ ο Χατζής θα χάσει μοναδική ευκαιρία με κοντινό πλασέ, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 78ο λεπτό και ενώ η  ΑΕΠ Κοζάνης πίεζε για την ισοφάριση, ο Περδόμο θα μπει στην περιοχή και με ωραίο  δυνατό σουτ θα κάνει το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, δίνοντας νέα τροπή στο ματς.

Και πάλι όμως, οι «Πόντιοι» δεν έδειξαν την ανάλογη συγκέντρωση, με τον Τοπούζη να τιμωρεί ξανά, αφού με πλασέ στο 82ο λεπτό θα γράψει το τελικό 2-3 για τον Α.Ο. Χανιώτης.

Η τελευταία καλή φάση ανήκει στην ΑΕΠ Κοζάνης, με τον Σάλλα στο 90ο λεπτό να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και τον Παναγιωτίδη να αποκρούει εντυπωσιακά, σώζοντας την ομάδα του.

Έτσι η ΑΕΠ Κοζάνης παρέμεινε στους 13 βαθμούς και την 12η θέση, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέχει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, ο Α.Ο. Χανιώτης έφτασε τους 19 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση. Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Σβορώνο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΠ Κοζάνης: (Βιέρα) Καλιαμπάκας, Μιγιεγκά, Πέντρο, Κουντουρης, Λιάκος, Πατίλας (86’  Δαλλής), Σάλλα, Παπαζήσης, Περδόμο, Ζάβκο (76’ Λάντζιος), Βασίλτσης

Α.Ο. Χανιώτης: (Μπούρκας) Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Τρόκας, Χατζηκούρτης, Αναγνώστης (62’ Σαΐμπερτ), Αλωπούδης, Κουτσικοβαγγέλης (77’ Τσακίρης), Κανάνι, Ασήμογλου (62’ Θεοδωρίδης), Χατζής (77’ Πολύζος), Τοπούζης (90’ Τόσκας)

Διαιτητής: Πέτσας

Βοηθοί: Αλεξόπουλος | Παπαγεωργόπουλος

Γιατρός: Σάββας Ιορδανίδης

Πηγή: top-sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This