Επιλογή Σελίδας

Με έναν βαθμό στις “αποσκευές” του επέστρεψε από την Ελασσόνα ο Πιερικός που έμεινε στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα, στην 13η αγωνιστική με την οποία ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη έφτασε τους 23 βαθμούς παραμένοντας στη 2η θέση του πίνακα, ωστόσο είδε την πρωτοπόρο Κοζάνη να ξεφεύγει με 8 βαθμούς ενώ πλέον είναι 2 βαθμούς μπροστά από τον 3ο Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ωστόσο θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση αν ο διαιτητής Καζάνας καταλόγιζε στα τελευταία λεπτά πέναλτι στην ανατροπή του Κυπαρίσση από αμυντικό της Ελασσόνας, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα η πλευρά του Πιερικού.

Επόμενο παιχνίδι για τους Κατερινιώτες είναι αυτό της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό, εντός έδρας.

Το “φιλμ” του αγώνα (με στοιχεία από elassona884, larisagoal, arenalarissa)
4′ Κεφαλιά του Κωστούλα, πέρασε άουτ.
6′ Καλό σουτ του Μαυρίδη, αλλά ο Γούπος απέκρουσε
21′ Μετά από σέντρα του Κυρίτση από δεξιά ο Καραμούλας στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ντραμόλι απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα και στο οριζόντιο δοκάρι.
26′ Ο Κοντοθανάσης βρήκε τον Κακάμη που πρόλαβε τον Ντραμόλι και έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ το οποίο έφυγε άουτ.
59′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, σουτ του Κυρίτση από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε άουτ.
77′ Κεφαλιά του Κούκου, δεν προβλημάτισε τον Ντραμόλι που μπλόκαρε εύκολα.
87′ Ανατροπή του Κυπαρίσση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από αμυντικό της Ελασσόνας, όμως ο διαιτητής Καζάνας δεν καταλογίζει το πέναλτι.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καζάνας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Σακκά και Τασιόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζόνι, Κοντοθανάσης, Καραμούλας (46′ Γκαμπέτας), Κυρίτσης Α. (85′ Μουλτσιάς), Κωστούλας, Καραγκούνης (72′ Κούκος), Μπέλλος (60′ Ιγγλέζος), Κακάμης.
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Ντραμόλι, Νικολαΐδης, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης (86′ Κραγιόπουλος), Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης (86′ Βήτος), Κατσάρας, Παπαδόπουλος Χ. (74′ Δεληγιάννης), Τουλίκας, Μαυρίδης (74′ Στραβογιάννης), Καλαϊτζής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This