Επιλογή Σελίδας

Το “restart” που έψαχνε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ήλθε απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, με την ομάδα της Πιερίας να επικρατεί με 1-0 με γκολ του Κριεμάντι και να κλείνει ιδανικά τον α’ γύρου στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, βάζοντας τέλος στο σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη.

Το ντεμπούτο του Βαγγέλη Μόρα στον πάγκο των Κεραμιδιωτών στέφθηκε από επιτυχία σε ένα παιχνίδι που το 1-0 φαντάζει “φτωχό” δεδομένων των ευκαιρίων που δημιούργησε και έχασε η ομάδα της Πιερίας, η οποία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν στο β’ ημίχρονο προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο στις λιγοστές τελικές που είχαν, δε μπόρεσαν να νικήσουν τον Πασιογεώργο.

Με τη σημερινή νίκη του ο Εθνικός “έπιασε” τον Δωτιέα στους 17 βαθμούς ενώ μαζί τους ισοβαθμεί και η Καστοριά, με την ομάδα της Αγιάς να υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία και να είναι αυτή στην 9η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Πλέον, στην ομάδα του Νέου Κεραμιδίου στρέφουν την προσοχή τους στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καστοριά, παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει ο β’ γύρος.

Το “φιλμ” του αγώνα
15′ Πολύ ωραίος συνδυασμός για τους παίκτες του Εθνικού που “έκρυψαν” τη μπάλα με Κριεμάντι και Μπατζώνη, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε δεξιότερα για τον Σεχολάρι ο οποίος αστόχησε σε μια τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
23′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κριεμάντι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αντιπάλου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Δωτιέα.

27′ Ο Μαργαρίτης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρε αλλά το αδύναμο πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Πατέτσου.
33′ Έπειτα από πάσα του Μαργαρίτη, ο Κριεμάντι έκανε σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
46′ Σουτ του Κριεμάντι έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
50′ Μακρινό σουτ του Αναδολού, η μπάλα έφυγε άουτ.
52′ Σουτ Κωτσιαρίδη από μακριά, χωρίς καμία τύχη, πολύ ψηλά άουτ.
60′ Συρτή σέντρα σουτ του Μπατζώνη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Πατέτσος.
62′ Γυριστο σουτ του Λαβαντσιώτη από το ημικυκλιο της περιοχής, μπλοκαρε ο Πατσιογεώργος.
69′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Εθνικό όταν μετά από συρτή σέντρα του Μαργαριτη ο Σεχολάρι σχεδον εξ επαφης έκανε την προβολη όμως η μπαλα πήγε προς το δεύτερο δοκαρι, εκεί βρέθηκε ο Μπατζώνης που έκανε την προβολή, η μπάλα χτυπησε στο δοκάρι στη συνεχεια στο σώμα του και κατέληξε άουτ.
76′ Σουτ του Ντακούλα, ο Πατσιογεώργος απέκρουσε σε κόρνερ.

80′ Σουτ του Ζουκάν έξω από τη μεγάλη περιοχή του Δωτιέα, έδιωξε σε κόρνερ ο Πατέτσος.
80′ Σουτ του Ζουκάν, η μπάλα κόντρασε στο σώμα του Σεχολάρι και απομακρύνθηκε.
86 Δυνατή σέντρα σουτ του Σεχολάρι από δεξιά, δε μπόρεσε στο δεύτερο δοκάρι ο Μπατζώνης να βρει τη μπάλα.
88′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριεμάνι, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Πατέτσου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Φακάνα και Τυριακίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Λαμπίρης (35′), Φυτόπουλος (64′), Κριεμάντι (80′) και Χατζηπουργάνης (89′) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου καθώς και οι Τάρτας (77′), Αναδολού (82′), Ντελής (90’+4′) και Δρόσος (90’+5′) του Δωτιέα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Λαμπίρης, Γιαζιτζόγλου, Γκιώνης, Φυτόπουλος, Δαλαμήτρας (64′ Ζουκάν), Κωτσιαρίδης, Μαργαρίτης (81′ Χατζηπουργάνης), Κριεμάντι, Σεχολάρι (90’+3′ Μιχαηλίδης), Μπατζώνης.
Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Πατέτσος, Σταθάκος (70′ Guideke), Τσακάλι, Ντελής, Ντακούλας, Βλησαρούλης, Λαβαντσιώτης (77′ Σαάρ Αποστολάκης), Αναδολού, Δρόσος, Γιαννακόπουλος, Ντάλλας (85′ Φουκάλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This