Επιλογή Σελίδας

Κατά την κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των προπονητών που κατέκτησαν την 1η θέση στα εθνικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Θοδωρής Τσάτσης που αναδείχθηκε πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών ως προπονητής της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου.

Ο πρώην προπονητής του Πιερικού Αρχελάου και νυν προπονητής των τμημάτων υποδομής του Αιγινιακού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της κατερινιώτικης ομάδας, Απόστολο Πόδα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τον άμεσο συνεργάτη του στον πάγκο της ομάδας, Χρήστο Ξηρομερίτη για τη βοηθεια, τον προκάτοχό του, Στέλιο Χατζηιωάννου για την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα αλλά κυρίως τις αθλήτριες με τις οποίες συνεργάστηκε

Αναλυτικά, η δήλωση του Θοδωρή Τσάτσα:

Με μεγάλη χαρά παρευρέθηκα στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για πρώτη φορά. Ήταν πολύ ιδιαίτερη η στιγμή της βράβευσης μου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών στον 3ο όμιλο κατά την αγωνιστική χρόνια 2021-22 με την εκπληκτική ομάδα των γυναικών του Πιερικού Αρχελάου.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Απόστολο Πόδα καθώς και την υπόλοιπη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συνεργάτη μου κ. Ξηρομερίτη Χρήστο για την αμέριστη βοήθεια κατά την διάρκεια της χρονιάς καθώς και στον προκάτοχο μου κ. Στέλιο Χατζηιωάννου για την τόσο μεθοδική και σημαντική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα των γυναικών.

Όμως πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου για την αποδοχή, την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους μέσα στο γήπεδο ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Το βραβείο αυτό σας αξίζει πραγματικά!

Από την πλευρά του, ο Πιερικός Αρχέλαος αναφερόμενος στη βράβευση Τσάτσα, αναφέρει:

Την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ), καθώς επίσης και η βράβευση των προπονητών που την περασμένη σαιζόν κατέκτησαν την 1η θέση των Εθνικών πρωταθλημάτων.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Θεόδωρος Τσάτσας, ο οποίος παράλαβε το βραβείο του για την 1η θέση της γυναικείας ομάδας του Πιερικού Αρχέλαου στον 3ο Όμιλο της Α2 γυναικών.
Ο Θεόδωρος Τσάτσας ανέλαβε το γυναικείο τμήμα σε μια ιδιαίτερη στιγμή για το σύλλογο και οδήγησε τις γυναίκες στην 1η θέση του Ομίλου και τις νεάνιδες στην 4η στο τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο Πιερικός Αρχέλαος συγχαίρει τον κόουτς Τσάτσα και τον ευχαριστεί για την εργατικότητα και την αφοσίωση του.
Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This