Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας όπου ο Πιερικός αντιμετωπίζει τον ΠΟ Ελασσόνας, διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Καζάνας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Δημήτριος Σακκά και Κωνσταντίνο Τασίοπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κόκκαλης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σβορώνου όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου υποδέχεται την Καστοριά, διαιτητής θα είναι ο Θεόφιλος Μιχαηλίδης με βοηθούς τον Χρήστο Βλαδίκα και τη Μαρία Σιώνη της ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής θα είναι ο Πλάτων Μποζατζίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος, στο Δημοτικό Γήπεδο του Νόυ Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αντιμετωπίζει τον Δωτιέα Αγιάς, διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Ιωάννη Φακάνα και Νικόλαο Τυριακίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Αντώνιος Δίπλαρης της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3C_08.02.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This