Επιλογή Σελίδας

Από έναν βαθμό πήραν ΠΑΟ Κονταριώτισσας και Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη στη μεταξύ τους αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε 1-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μύθημη έφτασε τους 22 βαθμούς και παραμένει ισόβαθη με την Ακαδημία Κατερίνης 2006 στην 4η θέση (η Ακαδημία Κατερίνης 2006 υπερτερεί στην ισοβαθμία) ενώ ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη έφτασε τους 24 βαθμούς και πλέον είναι μόνος στην 3η θέση του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι από το 8′ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουλιούμπα με κόκκινη κάρτα για ανατροπή αντιπάλου που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟ Κονταριώτισσας.

Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Καλαϊτζίδης που νίκησε τον Ευαγγελόπουλο και έκανε το 0-1.

Η ομάδα της Κονταριώτισσας ισοφάρισε σε 1-1 στο 28′ χάρη σε γκολ του Κουλιανόπουλο, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τραούδας με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Ρετσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟ Κονταρίωτισσας (Βαγγέλης Μύθημης): Ευαγγελόπουλος, Σταλίκας, Μικελέφι, Κουλιούμπας, Τρικαλόπουλος (75′ Νατσιός), Κουλιανόπουλος, Νατσιός, Σαφέτης, Κόκκινος, Καραθάνος, Καραλής (87′ Σταλίκας).

Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (Γιώργος Τερζής): Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Αδαμίδης, Παγωνίδης, Καλαϊτζίδης, Λαζαρίδης (46′ Σκούφας), Γελαστόπουλος (78′ Χαρεϊσβίλι), Σταγκίδης, Εφραιμίδης (63′ Καραπαναγιωτίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This