Επιλογή Σελίδας

Την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας μείωσε η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Ακαδημία Βατανιακός 1978 και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του πρωτοπόρου Ερμή Εξοχής.

Έτσι, η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή απέχει πλέον 4 βαθμούς από την πρώτη θέση, έχοντας 25 έναντι 29 του Ερμή, ενώ ενδιάμεσα βρίσκεται ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου που είχε ρεπό, με 27.

Η Ακαδημία Βατανιακός 1978 έμεινε στους 17 βαθμούς και υποχώρησε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με γκολ του Σ. Κουσουρή.

Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το 58′ οπότε ο Ευθυμιάδης πέτυχε το 0-2 για την ΑΕ Περίστασης.

Οι Βατανιώτες μείωσαν σε 1-2 με γκολ του Μυρτολλάρι στο 77′, όπως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με αποτέλεσμα η ΑΕ Περίστασης να φύγει με το “τρίποντο”.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαλτσίδης με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Γκούτζας, Χατζηιωαννίδης, Pirgu (75′ Κυρμανίδης), Παλέγδας, Τασίδης, Μυρτολλάρι, Πατσιοδήμος (65′ Φιρινίδης), Mullaj, Κατσαμάγκας, Δημητρίου, Αποστολίδης.

ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουτσουμπέας, Νίκου, Μαρωνίτης, Αποστολίδης, Ευθυμιάδης (67′ Σταυρίδης), Κάλτσο (55′ Καραγκιοζίδης), Χαρτοματζίδης (85′ Κεραμιδιώτης), Κουσουρής Σ., Μυστρίδης (85′ Κουσουρής Π.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This