Επιλογή Σελίδας

Δεν κατόρθωσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ο Πιερικός που γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη σε ένα κομβικό παιχνίδι ως προς τις προοπτικές που θα ανοίγονταν μπροστά της σε περίπτωση επικράτησης, εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που έφτασε στη νίκη με γκολ του Θεοδωρίδη στο 58′.

Έτσι, ο Πιερικός δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας ισοπαλία της Κοζάνης με την Ελασσόνα, βλέποντας μάλιστα τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται σε 6 βαθμούς (22 έναντι 28).

Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου με το σημερινό “τρίποντο” έφτασε στην 3η θέση στην οποία ισοβαθμεί με Ελασσόνα και ΓΑΣ Σβορώνου.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Ο Πορτοκαλάς έβγαλε πάσα στον Θεοδωρίδη αλλά ο Μπαλάφας βγήκε έγκαιρα και έδιωξε με τα πόδια.
10′ Ο Τουλίκας έκοψε την τελευταία στιγμή προσπάθεια του Θεοδωρίδη.
18′ Ο Μουράτη εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Πιερικού αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.

24′ Ο Κατσιαμήτας βγήκε μόνος απέναντι από τον Σοϊλεμέζογλου αλλά δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα σωστά με αποτέλεσμα να χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό.
33′ Ο Θεοδωρίδης έκανε το πλασέ από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Μπαλάφα.
43′ Ο Κατσιαμήτας έκλεψε τη μπάλα και έκανε το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
58′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Θεοδωρίδης με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε τη μπάλα να “καρφωθεί” στο αριστερό “παραθυράκι” του Μπαλάφα κάνοντας το 0-1.
63′ Δυνατό σουτ του Ταουσάνη, η μπάλα έφυγε άουτ.

69′ Ο Θεοδωρίδης έκανε συρτή σέντρα σουτ αλλά η μπάλα έφυγε παράλληλα από την εστία του Μπαλάφα.
85′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου ο Κ. Νικολαΐδης έδιωξε με το κεφάλι πριν η μπάλα περάει τη γραμμή τέρματος του Σοϊλεμέζογλου.
87′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου ο Βήτος έπιασε την κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ.
90′ Καλή στιγμή για τον Κεραυνό αλλά οι Θεοδωρίδης και Μόλλα δε μπόρεσαν από κοντά να νικήσουν τον Μπαλάφα.
90’+5′ Μετά από τροφοδότηση του Στραβογιάννη στον Κατσιαμήτα, το πλασέ του τελευταίου κατέληξε στην αγκαλιά του Σοϊλεμέζογλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυρίδης της ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους Κουρμαδιά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και Μητρόπουλο της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λεωνίδα Μπίλης): Μπαλάφας, Νικολαΐδης (46′ Κραγιόπουλος), Μακρίδης (46′ Βήτος), Δεληγιάννης (86′ Στραβογιάννης), Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Χ., Κατσιαμήτας, Τουλίκας, Μαυρίδης (78′ Τσενικλής), Καλαϊτζής (46′ Κατσάρας).
Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Κώστας Γαλτσίδης): Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης (60′ Ταουσάνης), Νικολαΐδης, Πολυζάς, Νικολότσας, Φροσύνης (88′ Μιχαηλίδης), Πορτοκαλάς, Θεοδωρίδης, Μουράτη (77′ Κιλιντάρης), Κατσιάκης (88′ Μόλλα), Ιωσηφίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This