Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

H EA Sports ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen. Ο πιλότος της Oracle Red Bull Racing θα συνεργαστεί με την EA Sports, που θα είναι ένας από τους σπόνσορές του για τη νέα σεζόν που ξεκινάει τον Μάρτιο του 2023, για τη δημιουργία περιεχομένου για τα παιχνίδια της.

“Ο Max είναι ένας εξαιρετικός ανταγωνιστής και αληθινός πρωταθλητής που αγαπάει βαθιά τα παιχνίδια”, δήλωσε ο Andrea Hopelain, SVP του τμήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού της EA Sports. “Καθώς γράφει ιστορία στη Formula 1, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί του, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, ώστε προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους fans στις εμπειρίες της EA Sports”.

Ο Verstappen σχολίασε: “Είτε παίζω παιχνίδια με τους φίλους μου είτε είμαι ανταγωνιστικός όταν είμαι μακριά από την πίστα, η EA Sports ήταν πάντα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Η EA Sports είναι ένα σύμβολο για τόσα εκατομμύρια ανθρώπων και είμαι περήφανος που τους εκπροσωπώ για τη σεζόν του 2023”.

Η Codemasters που ανήκει στην EA έχει συνάψει συμφωνία για ανάπτυξη παιχνιδιών F1 μέχρι το 2025, με επιλογή επέκτασης για τις σεζόν 2026 και 2027.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This