Επιλογή Σελίδας

Το “εισιτήριο” για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας “σφράγισε” και τυπικά ο Πιερικός κερδίζοντας με 1-0 την ΑΕ Περίστασης στον δεύτερο ημιτελικό.

Το ευρύ 5-1 υπέρ του Πιερικού στον πρώτο ημιτελικο δεν άφηνε περιθώρια στην ΑΕ Περίστασης να προσδοκούν κάτι περισσότερο από μια τιμητική εμφάνιση απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ζευγάρωσε τις νίκες του.

Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, με το 0-1 να διαμορφώνεται στο 50′ από τον Κατσάρα.

Για την ΑΕ Περίστασης, η σέντρα του Σταυρίδη στο 41′ χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού του Μπαλάφα.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, “ξεκουράζοντας” βασικούς.

Πλέον, ο Πιερικός που το Σάββατο υποδέχεται τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου για τη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, περιμένει να δει ποιον από τους Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ή Βατανιακό θα αντιμετωπίσει στον τελικό του θεσμού.

Η ΑΕ Περίστασης στρέφει την προσοχή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αδαμαντίδης με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Ραντάνι.

ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Μπεκιάρης (55′ Kumbulla), Σταυρίδης (46′ Μαρωνίτης), Κουτσουμπέας, Κολαξίδης, Κουσουρής Σ., Νίκου (65′ Κουσουρής Π.), Κεραμιδιώτης (27′ Μαχαιρίδης), Κάλτσο (65′ Παπούλας), Χαρτοματζίδης, Αποστολίδης, Μυστρίδης.

ΣΦΚ Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Μπαλάφας, Νικολαΐδης (46′ Αδαμόπουλος), Χατζηκωνσταντίνου (46′ Πορφυρίδης), Βήτος, Στραβογιάννης (46′ Λάμπρου), Κατσάρας, Τουλίκας, Παπαδόπουλος Κ. (60′ Σύρπης), Παπαευαγγέλου, Καλαϊτζής (60′ Βαρβαρέζος), Τσενικλής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This