Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης όπου ο Πιερικός υποδέχεται τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, διαιτητής θα είναι ο Θωμάς Μαυρίδης της ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους Νικόλαος Κουρμαδιά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και και Γεώργιο Μητρόπουλο της ΕΠΣ Καστοριάς. Παρατηρητής θα είναι η Στυλιανή Γκόγκου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου φιλοξενεί τον Εδεσσαϊκό, την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Ιωάννης Ντελέζος της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα της ΕΠΣ Λάρισας και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Περίανδρος Πετρόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος, στο Γήπεδο Νεάπολης Λάρισας, όπου ο Σβορώνος θα αγωνιστεί κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς, διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Τσάνης της ΕΠΣ Κοζάνης με βοηθούς τους Αντώνιο Γκόγκο της ΕΠΣ Ημαθίας και Βασίλειο Καλινιώτη της ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής θα είναι ο Σπύρος Πουγκακιώτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3C_04.02.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This