Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από την Ακαδημία του ΣΦΚ Πιερικός αποτελεί ο Γιάννης Χατζηπουργάνης. Ο Μακρυγιαλιώτης προπονητής με προσωπική του δήλωση κάνει γνωστό ότι παραιτείται από τη θέση του προπονητή των τμημάτων Κ12 και Κ13 της Ακαδημίας του Πιερικού.

Η παραίτηση Χατζηπουργάνη έρχεται μία ημέρα μετά την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Πιερικού, Μανώλη Μπατσαρά.

Η δήλωση Χατζηπουργάνη:

Φτάσαμε στο τέλος της συνεργασίας, καθώς παραιτούμαι από τη θέση του προπονητή της Κ12 & Κ13 της Ακαδημίας του Πιερικού, γιατί “όλα τα ωραία τελειώνουν έστω και στη μέση της χρονιάς”.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που επέδειξαν τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια στο πρόσωπό μου. Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές, Δημήτρη Κυζίρογλου και Κωνσταντίνο Κραγιόπουλο καθώς και τον Τεχνικό Διευθυντή, Εμμανουήλ Μπατσαρά.

Περάσαμε ωραία, ευχάριστα, αλλά είχαμε και δυσκολίες. Όμως, η συνεργασία, η κατανόηση και η συνοχή, ήταν τα δυνατά σημεία όλων των συναδέλφων για να ξεπεράσουμε όποια παθογένεια (εσωτερική ή εξωτερική) αντιμετώπιζε η Ακαδημία.

Δουλέψαμε σκληρά για να απογειώσουμε την Ακαδημία, να την κατατάξουμε σε ένα αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό επίπεδο (μέσα σε 15 μόλις μήνες).

Χρειάζεται να αναφέρω πως στον συγκεκριμένο σύλλογο βρέθηκα για τέταρτη φορά και τον υπηρέτησα από διαφορετικές θέσεις, όπως υπηρεσιακός προπονητής, βοηθός προπονητή, προπονητής φυσικής κατάστασης και προπονητής στα τμήματα υποδομής, γεγονός που καταδεικνύει ότι γνωρίζω καλά τι εστί ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Κλείνοντας, κρίνω σκόπιμο να επισημάνω πως η διαφορετική κουλτούρα, φιλοσοφία και νοοτροπία μου, δε συμβαδίζουν με την οργάνωση, διαχείριση και τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του ΣΦΚ Πιερικός

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και είμαι σίγουρος πως σύντομα θα συναντηθούμε.

Με εκτίμηση
Γιάννης Χατζηπουργάνης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This