Επιλογή Σελίδας

Την ένταξη των Μιχάλη Πορφυρίδη, Σπύρου Κουρνούτη και Αστέρη Παπαδημητρίου στην ανδρική ομάδα του Πιερικού, έκανε γνωστή ο κατερινιώτικος σύλλογος. 

Οι τρεις 16χρονοι ποδοσφαιριστές προέρχονται από την ακαδημία του Πιερικού και στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκαν με τη φανέλα της 25ης Μαρτίου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 

Ο… προβιβασμός του Πορφυρίδη είχε γίνει γνωστός από τις 2 Ιανουαρίου με τον ίδιο αλλά και τον Παπαδημητρίου να συμμετέχουν από εκείνο το διάστημα στις προπονήσεις του Πιερικού. 

Η ανακοίνωση:

Η επένδυση στο μέλλον με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές απο την περιοχή μας συνεχίζεται για τον Πιερικό που θέλουμε, για την ομάδα που “χτίζουμε”. Αποκτήθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλεγμένοι απο τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του. Παιδιά που προέρχονται απο την ακαδημία του ιστορικού μα συλλόγου και αγωνίζονταν απο την αρχή της περιόδου, με τη φανέλα της 25ης Μαρτίου.

Έτσι, παίκτες της ανδρικής μας ομάδας, είναι οι 16χρονοι Μιχάλης Πορφυρίδης (28/12/2006), Σπύρος Κουρνούτης (06/12/2006) και Αστέρης Παπαδημητρίου (07/02/2006).

Μάλιστα οι Πορφυρίδης και Παπαδημητρίου προπονούνται απο την αρχή Ιανουαρίου με την ομάδα μας, εκδόθηκαν τα δελτία τους και συμμετέχουν κανονικά στην αποστολή του αυριανού επαναληπτικού ημιτελικού της Περίστασης.

Καλωσορίζουμε τους τρείς νεαρούς στην ομάδα μας. Ευχόμαστε να πετύχουν όσα ονειρεύονται στο ποδόσφαιρο, με υγεία και το Π στο στήθος!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This