Επιλογή Σελίδας

Στον ΓΑΣ Σβορώνου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή ο Γιάννης Ξυδούς.

Ο 19χρονος εξτρέμ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και πλέον “μετακομίζει” στον Σβορώνο, προσφέροντας έτσι άλλη μία λύση στον Νίκο Θεοδοσιάδη όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι. 

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Σβορώνου αναφέρει:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Ξυδούς.

Ο Ιωάννης αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα παιδιά του Πιερικού ποδοσφαίρου, είναι γεννημένος στις 19/1/2004 και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου αποκομίζοντας ήδη από πολύ μικρή ηλικία παραστάσεις από επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα τη φετινή σεζόν έχει ήδη σκοράρει μία φορά στο πρωτάθλημα, στον αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης!

Ο 19χρονος εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει μία πολύ σημαντική λύση στα χέρια του Νίκου Θεοδοσιάδη καθώς η συγκεκριμένη θέση είναι εκείνη στην οποία η ομάδα μας «πονάει» περισσότερο, αφού πλην του Σπύρου Μακράκη και του Νίκου Ναρίνογλου δεν υπάρχουν άλλοι ακραίοι επιθετικοί στο έμψυχο δυναμικό.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου καλωσορίζει τον Ιωάννη στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την νέα του ομάδα!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This