Επιλογή Σελίδας

Ακαδημία Κατερίνης 2006 και ΠΑΟ Κονταριώτισσας αναμετρήθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσσου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας με τη “μονομαχία” να βρίσκει νικήτρια την ομάδα της Κατερίνης με 1-0.

Ήταν το πρώτο “τρίποντο” μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την ομάδα του Λευτέρη Φωτιάδη (ενδιάμεσα η Ακαδημία Κατερίνης 2006 πήρε και δύο νίκες χωρίς αγώνα με ΑΕ Κούκου και Δόξα 10 Μοσχοχωρίου) η οποία “έπιασε” στους 21 βαθμούς και στην 4η θέση τον ΠΑΟ Κονταριώτισσας, υπερέχοντας μετά το σημερινό αποτέλεσμα και στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Φωτιάδης στο 60′ με κεφαλιά από τη γραμμή της μικρής περιοχής, έπειτα από σέντρα του Φτεργιώτη από αριστερά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Κατερίνης 2006: Καρυώτης, Φτεργιώτης Γ., Θεοφιλόπουλος (66’ Μπράτσος), Βαρυτιμίδης, Χρυσίδης, Φτεργιώτης Δ., Τζίτσας (66’ Ζώρας), Σιτμαλίδης (90’+ Ελευθεριάδης), Παρασίδης (80’ Δερμίσης), Φωτιάδης, Παπατόλιος (80’ Φλουρής).

ΠΑΟ Κονταριώτισσας: Ευαγγελόπουλος, Σταλίκας Ν. (34’ Λιόκας), Μικελέφι, Κουλιούμπας, Τρικαλόπουλος (81’ Καραλής), Κουλιανόπουλος, Νάτσιος Ε., Σαφέτης, Κόκκινος, Παπαγιαννούλης, Καραθάνος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This