Επιλογή Σελίδας

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πιερικός, επικρατώντας με 2-1 του Μακεδονικού Φούφα στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το 0-1 για τον Πιερικό πέτυχε ο Χ. Παπαδόπουλος στο 39′ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Θεοδουλίδη στο 43′. Το ισόπαλο σκορ διατηρήθηκε ως το 90′ οπότε ο Κατσαβάκης “έγραψε” το τελικό 1-2.

Μάλιστα, το “τρίποντο” για τους Κατερινιώτες ήλθε με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς ο Πιερικός από το 72′ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Ντραμόλι.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη άντεξαν και “χτύπησαν” στο φινάλε, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες.

Έτσι, ο Πιερικός εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της πρωτοπόρου Κοζάνης στο Αγγελοχώρι και μείωσε την απόσταση από την 1η θέση σε 5 βαθμούς.

Ο Μακεδονικός έμεινε στους 11 βαθμούς και υποχώρησε στην 11η θέση του πίνακα.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Πιερικός υποδέχεται στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στην προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος.

Το “φιλμ” του αγώνα (με πληροφορίες από το e-ptolemeos)
3′ Σουτ του Καρασούνα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ντραμόλι. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Βασσάκη, το κοντινό πλασέ του Χάιτα πέρασε μόλις άουτ.
25′ Εκτέλεση φάουλ του Καρασιούνα, η μπάλα πέρασε άουτ.΄
36′ Μετά από σέντρα του Καλογιαννίδη ο Μητσόπουλος από κοντά δε μπόρεσε να κάνει το σουτ όπως ήθελε με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει τον Ντραμόλι.
39′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Κυπαρίσσης μπήκε στην περιοχή του Μακεδονικού Φούφα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα για τον Χ. Παπαδόπουλο που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1 για τον Πιερικό.
43′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από κεφαλιά-πάσα του Χάιτα, ο Θεοδουλίδης με νέα κεφαλιά νίκησε τον Ντραμόλι ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Μακεδονικό Φούφα.

51′ Σουτ του Χ. Παπαδόπουλου από καλή θέση, απέκρουσε ο Δημητρικάδης.
63′ Ο Χ. Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έσκασε στη λάσπη μέσα στη μικρή περιοχή και άλλαξε πορεία αλλά ο τερματοφύλακας δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε.
72′ Ο Θεοδουλίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντραμόλι έξω από την περιοχή και επιχείρησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Πιερικού ο οποίος απέκρουσε με το χέρι με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
75′ Εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη, η μπάλα λίγο άουτ.
90′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Κατσαβάκης με σουτ έκανε το 1-2 για τον Πιερικό.
90’+4′ Σουτ του Καλογιαννίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζάμος με βοηθούς τους Δημητριάδη και Λαζαριώτη της ΕΠΣ Καστοριάς.

Εκτός από την κόκκινη κάρτα του Ντραμόλι, κίτρινες κάρτες είδαν οι Ρέλκας και Χάιτας του Μακεδονικού και οι Κραγιόπουλος, Δεληγιάννης και Μακρίδης του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σεκουλίδης (62′ Τοπάλης), Σερσέμης, Παππάς, Καρασιούνας (62′ Σιδηρόπουλος), Ρέλκας, Θεοδουλίδης, Χάιτας, Ηλιάδης (19′ λ.τ. Καλογιαννίδης), Μητσόπουλος (87′ Σπανδωνίδης), Βασσάκης
Πιερικός: Ντραμόλι, Μακρίδης (84′ Βήττος), Δεληγιάννης, Τουλίκας (61′ Νικολαΐδης), Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Χ. (72′ Μπαλάφας), Κραγιόπουλος, Κατσάρας (61′ Καλαϊτζής), Μαυρίδης (84′ Χατζηκωνσταντίνου), Κατσιαμήτας, Κυπαρίσσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This