Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ελασσόνα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, με τους Θεσσαλούς να κερδίζουν 1-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Κακάμης στο 21′ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική εξέλιξη καθώς στο 4′ ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον τερματοφύλακα της Ελασσόνας Γούπο να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Κριεμάντι, έπειτα από ωραίο συνδυασμό της ομάδας της Πιερίας.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος επηρέασε τις δύο ομάδες όσον αφορά στη δημιουργία πολλών αξιόλογων στιγμών μπροστά στις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Σε μια από αυτές, στο 76′ ο Πατσιογεώργος μπλόκαρε την κεφαλιά του Τσάτσου, μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα της Πιερίας συμπλήρωσε έξι αγώνες χωρίς νίκη, υποχωρώντας στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον διαφορά μόλις 1 βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα, οι Ελασσονίτες είναι πλέον στην 3η θέση με 17 βαθμούς, μαζί με τον Δωτιέα Αγιάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσίντζας με βοηθούς τους Κίττο και Τασιόπουλο, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Τσάτσος, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (90’+4′ Σεμερτζίδης), Ιγγλέζος, Κωστούλας (74′ Αγγελούλης), Καραγκούνης (81′ Καραμούλας), Μουλτσιάς, Κακάμης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (78′ Δαλαμήτρας), Καρτσαμπάς (87΄ λ.τ. Γκιώνης), Μαργαρίτης, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Τουλίκας (14′ λ.τ. Χατζηπουργάνης), Μπατζώνης (46′ Ιντζόγλου), Κριεμάντι, Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This