Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που διεξήχθη στην Έλαφο μεταξύ του τοπικού Ταύρου και του Πιερικού Αστήρ Κάτω Αγιάννη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Με αυτή την μοιρασιά των βαθμών, οι δύο αντίπαλες ομάδες παρέμειναν σταθερά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 23 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με πολύ καλό ρυθμό, ημίχρονο 1-0 , με δοκάρι και ακυρωθέν γκολ για τους γηπεδούχους, διαμαρτυρίες για πέναλτι και από τις δύο ομάδες και αρκετό κόσμο στην κερκίδα.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ταύρος προηγήθηκε στο σκορ 1-0 με ψύχραιμο πλασέ του Διονύση Τσάτσου, έπειτα από την ασίστ του Πασχόπουλου.

Στο 24΄ σε γύρισμα της μπάλας από τον Καραγκούνη εντός περιοχής και δεξιά, ο Πασχόπουλος σούταρε στην κίνηση από θέση βολής ψηλά άουτ.

Στο 26΄ το σουτ του Π. Ζαμαντζά το εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Οκουτσόγλου.

Στο 55΄ φάουλ γέμισμα του Φακίτσα, κεφαλιά του Χρήστου Πασχόπουλου από πλεονεκτική θέση, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Οκουτσόγλου.

Στο 65΄ ο εκ των αλλαγών Βαγγέλης Καλαϊτζίδης με πλασέ ισοφάρισε στο τελικό 1-1, έπειτα από την σέντρα του Διονύση Σκούφα από την αριστερή πτέρυγα.

Στο 70΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Πιερικού Αστήρ μέσα στην περιοχή.

Στο 74΄ δεν μέτρησε γκολ του Πασχάλη Ζαμαντζά για τον Ταύρο με ευθύνη του Α΄ βοηθού διαιτητή για οφ σάϊντ.

Στο 77΄ δυνατό σουτ του Π. Ζαμαντζά, μπλόκαρε ο Οκουτσόγλου.

Στο 90΄ διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Καλαϊτζίδης ανατράπηκε από τον Τσιλίκωφ μέσα στην περιοχή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λάμπης Ντασιόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Διονύση Ατματζίδη και Αλέξανδρο Κουκουβίτη.

Ταύρος Ελάφου (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Τσιλίκωφ, Συρόπουλος, Αστ. Παπαδόπουλος, Σκουμπόπουλος (5΄ Καναπίτσας), Τσιρίμπασης, Χ. Τσαπράνης, Καραγκούνης (86΄ Μπανάβας), Π. Ζαμαντζάς, Πασχόπουλος, Διον Τσάτσος (75΄ Άγγ. Ζαμαντζάς), Φακίτσας.

Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (Γιώργος Τερζής): Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Β. Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Αδαμίδης, Παγωνίδης (75΄ Χαρεϊσβίλι), Καραπαναγιωτής (63΄ Γελαστόπουλος), Λαζαρίδης, Σκούφας, Σταγκίδης, Εφραιμίδης (46΄ Καλαϊτζίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This