Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στη “μάχη” της εξάδας πέτυχε η Ακαδημία Βατανιακός 1978 κερδίζοντας εκτός έδρας με 4-0 την Πίνδο Άνω Αγιάννη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Βατάν παρατάχθηκε με έξι ποδοσφαιριστές από την “μεγάλη” ομάδα, οι οποίοι είχαν καθοριστική συμβολή στην ευρεία επικράτηση επί της Πίνδου.

Συγκεκριμένα, με τους Βατανιώτες έπαιξαν οι Γ. Φιρινίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Σαμανίδης, Τσικαδέρης και Ι. Παπαδόπουλος.

Το 0-1 πέτυχε στο 11′ ο Μυρτολλάρι.

Ο Αποστολίδης στο 29′ ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη.

Το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου σημείωσε ο Τσικαδέρης στο 31′.

Το τελικό 0-4 “έγραψε” στο 51′ ο Ι. Παπαδόπουλος.

Με τη σημερινή νίκη της η Ακαδημία Βατανιακός 1978 προσπέρασε την Πίνδο Άνω Αγιάννη αλλά και τους Απόλλωνα Λιτοχώρου και Εθνικό Κατερίνης και με 17 βαθμούς ανέβηκε στην 6η θέση.

Το “συγκρότημα” του Γιάννη Τσιβαλίδη έμεινε στους 15 βαθμούς και υποχώρησε στην 8η θέση του πίνακα, μαζί με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου από τον οποίο υπερτερεί στα γκολ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Χαλκίδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης) Μυρωτής, Παπαργυρίου, Καραθάνος (80′ Αμπατζίδης Δ.), Εφραιμίδης, Παρμακτσίδης Κ., Κακκάρας, Αμπατζίδης Γ., Σιούντας (46′ Ιωαννίδης), Γιαννής (75′ Λυκίδης), Lleshaj (66′ Καρράς), Παρμακτσίδης Π..

Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι., Σαμανίδης (85′ Latollari), Δερμίσης, Κολαξίδης (78′ Παλέγδας), Τασίδης, Μυρτολλάρι, Παπαδόπουλος (70′ Κατσαμάγκας), Mullaj, Τσικαδέρης (78′ Φιρινίδης Χ.), Δημητρίου, Αποστολίδης (70′ Pirgu).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This