Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Κατερίνης και τον Απόλλωνα Ράχης, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο “Ιωάννης Καλλιανίδης” του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.

Η ομάδα της Ράχης κρατούσε μέχρι το τέλος το “τρίποντο” καθώς προηγήθηκε στο 26′ με γκολ του Π. Καρακούση.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι από το 81′ και μέχρι το τέλος έπαιζαν χωρίς κανονικό τερματοφύλακα καθώς ο Αδάμος στο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τη συγκυρία αυτή δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη οι Σταθμιώτες που έφτασαν στο τελικό 1-1 με γκολ του Λαζαρίδη στο 90+.

Έτσι, οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό που φέρνει τον μεν Εθνικό στην 7η θέση με 16 βαθμούς, τον δε Απόλλωνα στην 5η θέση με 18 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Λαζαρίδης, Βαλτασάρης (58′ Μποστανίτης), Τζιάμας (58′ Νικολαΐδης), Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Σοφιανίδης, Αναγνωστούδης, Μυστρίδης (58′ Μάνης Σ.), Δεληγιαννίδης, Παντελιάδης.

Απόλλων Ράχης: Αδάμος, Μέλλιος (60′ Βελέντζας Χ.), Κατσαμάγκας Κ., Τακούλας (75′ Τριανταφύλλου Θ.), Αβριωνίδης, Μπουρονίκος, Καρακούσης Ν. (60′ Βελέντζας Γ.), Τριανταφύλλου, Κατσαμάγκας Χ., Καρακούσης Π., Κατής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This