Επιλογή Σελίδας

Ο Ερμής Εξοχής νίκησε στην έδρα του με σκορ 3-0 την ΑΕ Περίστασης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ο Ερμής, του Χρήστου Βελώνη, πανηγύρισε δίκαια το πολύτιμο ΄΄τρίποντο΄΄ της νίκης απέναντι στην ΑΕ Περίστασης και οδηγεί μόνος του την κούρσα του πρωταθλήματος από το ρετιρέ της κατάταξης, έχοντας 29 βαθμούς.
Η ΑΕ Περίστασης, του Παναγιώτη Καλαμαρά, με την ήττα παρέμεινε στην 3η θέση με 22 βαθμούς.
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος όπου σκόραραν με τον Κων/νο Σαββίδη, είχαν δοκάρι αλλά και ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ.  
Στην επανάληψη η ΑΕ Περίστασης ισορρόπησε το παιχνίδι, πάλεψε για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμη δύο τέρματα από τους Γιάννη Γεωργαντά και Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, να μείνει στη συνέχεια με παίκτη λιγότερο  λόγω της αποβολής του Θ. Παπαδόπουλου (63΄ ) με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στην Β΄ βοηθό διαιτητή Βασιλεία Τσικλητάρη και να φύγει εν τέλει από το γήπεδο ηττημένη.
 
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Εγγλέζος έκανε το γυριστό σουτ, ο Μπεκιάρης όμως με ωραία επέμβαση παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 15΄  σουτ του Παπαγιαννόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μπεκιάρη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της ΑΕ Περίστασης.
Στο 17΄  σουτ του Κ. Σαββίδη, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 19΄  ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κ. Σαββίδη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπεκιάρη άουτ.
Στο 22΄  εκτέλεση φάουλ από τον Μυστρίδη, έδιωξε με τα χέρια ο γκολκίπερ του Ερμή Αμβροσιάδης και σε δεύτερο χρόνο σουτ του Αποστολίδη από θέση βολής, η μπάλα πάνω σε σώματα αμυντικών, στην καλύτερη ευκαιρία της ΑΕ Περίστασης.
Στο 35΄  ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης Κωνσταντίνος Σαββίδης άνοιξε το σκορ 1-0 με πλασέ, καθώς εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του προωθημένου Π. Ευθυμιάδη από την δεξιά πτέρυγα.
Στο 55΄  έπειτα από την ατομική προσπάθεια του Κ. Σαββίδη από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Γιάννη Γεωργαντά (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας) ο οποίος με σουτ πλασέ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπεκιάρη γράφοντας το 2-0.
Στο 61΄  ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος με διαγώνιο σουτ πλασέ από δεξιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στο 63΄  ο Θωμάς Παπαδόπουλος αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για εξύβριση και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Στο 78΄  σέντρα του Χαρτοματζίδη, σουτ πλασέ του Αποστολίδη, η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού της εστίας του Αμβροσιάδη και έφυγε άουτ.
Στο 85΄  το σουτ του Αποστολίδη το εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Αμβροσιάδης.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς τον κ.  Αντώνη Τραούδα και την κα.  Βασιλεία Τσικλητάρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής: Αμβροσιάδης,  Χ. Σαββίδης (80΄  Δ. Βελώνης),  Γεωργαντάς,  Σάμπα,  Βασιουρής,  Κ. Σαββίδης,  Μπαμπατζιάνης,  Π. Ευθυμιάδης,  Εγγλέζος (77΄  Σόβα),  Παπαγιαννόπουλος (84΄  Γκουτζιάνας),  Χ. Βελώνης.
 
ΑΕ Περίστασης: Μπεκιάρης,  Μαχαιρίδης (38΄  Κάλτσο – 74΄  λ.τ.  Σταυρίδης),  Δ. Κουτσουμπέας,  Μαρωνίτης (67΄  Π. Κουσουρής),  Σ. Κουσουρής,  Νίκου,  Βλ. Ευθυμιάδης (74΄  Κολαξίδης),  Θ. Παπαδόπουλος,  Χαρτοματζίδης,  Αποστολίδης,  Μυστρίδης (67΄  Μπιζιώτας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This