Επιλογή Σελίδας

Το “εγκώμιο” του Δημήτρη Παπατολίκα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση “έπλεξε” ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΓΑΣ Σβορώνου, Λάμπης Κουτσιμανίδης.

Ο παλαίμαχος πορτιέρε που συνεργάστηκε με τον Παπατολίκα τον τελευταίο χρόνο, στον ΓΑΣ Σβορώνου, μόνο καλά λόγια είχε να πει, εκθειάζοντας όχι μόνο τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δήλωση Κουτσικανίδη συνυπογράφουν οι συμπαίκτες του Παπατολίκα στον ΓΑΣ Σβορώνου, Αδάμος Χρήστος και Κούζας Αλέξανδρος.

Η δήλωση του Λάμπη Κουτσικανίδη:

Μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Δημήτρη Παπατολίκα, έναν εξαίρετο επαγγελματία, μα πάνω από όλα έναν τρομερό άνθρωπο, έναν χαρακτήρα “διαμάντι” για το πιερικό ποδόσφαιρο.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής – τερματοφύλακας είναι παράδειγμα προς μίμηση για την νέα γενιά, όχι μόνο για την πορεία του εντός των 4 γραμμών, καθώς αυτή την δείχνει η διαδρομή του στις επαγγελματικές και μη ομάδες που πέρασε, αλλά κυρίως για τον ακέραιο χαρακτήρα και το αυθεντικό ήθος του.

Θέλω να πιστεύω πως ο Δημήτρης Παπατολίκας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο (πιερικό) ποδόσφαιρο, κάτω από οποιοδήποτε πόστο, γιατί τέτοιοι άνθρωποι έχουν μόνο να προσφέρουν, να προσφέρουν πολλά!

Κουτσικανίδης Λάμπης
Αδάμος Χρήστος
Κουζας Αλέξανδρος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This