Επιλογή Σελίδας

Τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας σκέφτεται ήδη ο Πιερικός που κέρδισε με το ευρύ 5-1 την ΑΕ Περίστασης στο πλαίσιο του 1ου ημιτελικού που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, με τη ρεβάνς να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕ Περίστασης, έχοντας από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης.

Δυο γκολ για τον Πιερικό πέτυχε ο Μαυρίδης (31′ και 87′) και από ένα οι Κυπαρίσσης (10′), Κατσάρας (24′) και Κραγιόπουλος (34′).

Για το “συγκρότημα” του Παναγιώτη Καλαμαρά που προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό στην ιστορική συνάντηση με τον Πιερικό, σκόρερ ήταν ο Αποστολίδης (49′) ενώ δοκάρι είχε ο Ευθυμιάδης στο 44′.

Οι σημαντικότερες στιγμές στον αγώνα
10′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κυπαρίσσης έπαιξε το ένα δύο με τον Κατσάρα και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά νίκησε τον Γαβριηλίδη ανοίγοντας το σκορ για τον Πιερικό.
24′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Καλαϊτζής τροφοδότησε τον Χ. Παπαδόπουλο, αυτός μέσα από την περιοχή και αριστερά γύρισε για τον Κατσάρα που από το ύψος της μικρής περιοχής δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Γαβριηλίδη να κάνει το 2-0.
31′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Κατσάρας έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχη, απέκρουσε ο Γαβριηλίδης αλλά ο Μαυρίδης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ έκανε το 3-0.
33′ Ο Αποστολίδης μετά την σέντρα έπειτα από το 3ο γκολ του Πιερικού. επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Ντραμόλι από το κέντρο αλλά ο Ντραμόλι απέκρουσε σε κόρνερ.
34′ ΓΚΟΛ! 4-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Παπαδόπουλου από δεξιά, ο Κραγιόπουλος με κεφαλιά έκανε το 4-0 για τον Πιερικό.
44′ Μετά από σέντρα από δεξιά και με εξουδετερωμένο τον Ντραμόλι, ο Ευθυμιάδης στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

49′ ΓΚΟΛ! Ο Αποστολίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Πιερικού και με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-1 για την ΑΕ Περίστασης.
87′ ΓΚΟΛ!: Μετά από συρτή σέντρα του Κατσιαμήτα, ο Μαυρίδης “έγραψε” το 5-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τον Χατζηγιάννη και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Ντραμόλι, Τουλίκας, Κυπαρίσσης (71′ Κατσιαμήτας), Δεληγιάννης, Κραγιόπουλος, Βήτος, Κατσαβάκης (46′ Παπαδόπουλος Κ.), Καλαϊτζής (46′ Λάμπρου), Παπαδόπουλος Χ. (46′ Αδαμόπουλος), Κατσάρας (46′ Βαρβαρέζος), Μαυρίδης.

ΑΕ Περίστασης (Παναγιώτης Καλαμαράς): Γαβριηλίδης (46′ Μπεκιάρης), Μαχαιρίδης, Κουτσουμπέας (75′ Κουτσουμπέας), Μαρωνίτης, Κουσουρής Σ. (44′ Κάλτσο), Νίκου (64′ Σταυρίδης), Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Χαρτοματζίδης (64′ Κολαξίδης), Αποστολίδης, Μυστρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This