Επιλογή Σελίδας

Στην 4η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανέβηκε ο ΑΟ Χανιώτης που κέρδισε με 1-0 τον Μακεδονικό Φούφας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Χαλκιδικής έφτασε στην επικράτηση χάρη σε γκολ του Θεοδωρίδη με διαγώνιο σουτ από το ύψος του πέναλτι και αριστερά στο 66′.

Ο ΑΟ Χανιώτες έφτασε τους 15 βαθμούς ενώ ο Μακεδονικός Φούφας έμεινε στους 11 βαθμούς και υποχώρησε στη 10η θέση του πίνακα, έναν βαθμό πιο πίσω από τον 8ο ΓΑΣ Σβορώνου και την 9η ΑΕΠ Κοζάνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγρίμης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Πάνου της ΕΠΣ Φλώρινας και αντικίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Αγγελίδης, Τοπούζης, Σάιμπερτ και Ασημόγλου του ΑΟ Χανιώτης και οι Ρέλκας, Βασσάκης, Μητσόπουλος, Χάιτας, Σιδηρόπουλος του Μακεδονικού Φούφας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Χανιώτης (Αναστάσιος Δούμας): Παναγιωτίδης, Ράντζα, Τρόκας, Αγγελίδης (80′ Τότσκα), Αναγνώστης (61′ Θεοδωρίδης), Χατζηκούρτης, Κανάνι (80′ Σάιμπερτ – 85′ Ασημόγλου), Κουτσικοβαγγέλης, Αλωπούδης (85′ Πολύζος), Φούσκας, Τοπούζης.
Μακεδονικός Φούφας (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σεκκουλίδης, Μωϋσιάδης (23′ Σπανδωνίδης – 69′ Ρωσσίδης), Παπάς, Ρέλκας, Σερσέμης, Βασσάκης, Μητσόπουλος (83′ Σιδηρόπουλος), Ηλιάδης, Καρασιούνας, Χάιτας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This