Επιλογή Σελίδας

Του Νικήτα Καβουκλή

Η 2K ανακοίνωσε ότι το WWE 2K23 θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC στις 17 Μαρτίου 2023. Όσοι αποκτήσουν κάποια από τις εκδόσεις premium θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι τρεις ημέρες νωρίτερα. Ο John Cena θα βρίσκεται στο εξώφυλλο των Standard Edition, Cross-Gen Edition, Deluxe Edition και Icon Edition. Σε περίπτωση που προπαραγγείλετε θα ξεκλειδώσετε τον Bad Bunny.

Σύμφωνα με την 2K, το Showcase θα είναι αφιερωμένο στον John Cena, για να τιμήσει τα 20 χρόνια καριέρας του στο show. Επίσης, άξιο αναφοράς είναι το WarGames mode, με 3v3 και 4v4 matches στο μοναδικό σκηνικό των WarGames που αποτελείται από δύο rings πλάι-πλάι μέσα σε steel cage. Άλλα νέα χαρακτηριστικά είναι το online multiplayer για το MyFaction και το βελτιωμένο MyGM mode, με νέες επιλογές για το show και νέους επιλέξιμους GMs.

Κάθε μία από τις εκδόσεις του WWE 2K23 θα προσφέρει τα εξής:

Standard Edition: Θα περιλαμβάνει το παιχνίδι

Cross-Gen Edition: Θα περιλαμβάνει το παιχνίδι για κονσόλες νέας και προηγούμενης γενιάς.

Deluxe Edition: Θα περιλαμβάνει το Season Pass με πέντε post-launch DLC packs, το MyRISE Mega-Boost και το SuperCharger, το Ruby John Cena MyFACTION Evo Card, το Gold Edge MyFACTION Card, το Emerald Bianca Belair MyFACTION Card, το Gold Asuka MyFACTION Card, και τρία Basic Premium Launch MyFACTION Card Packs

Icon Edition: Θα περιλαμβάνει ότι και η Deluxe Edition, συν το Ruthless Aggression pack που περιέχει ένα skin για τον John Cena αλλά και τον “Leviathan” Batista, τον Brock Lesnar και τον Randy Orton όπως ήταν στα νιάτα τους, το John Cena Legacy Championship και τη WrestleMania 22 Arena.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This