Επιλογή Σελίδας

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Εδεσσαϊκό με σκορ 2-1 από την ΑΕΠ Κοζάνης, με την ομάδα των καταρρακτών να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με φουριόζους τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5’ με τον Κυζιρίδη, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και όχι απλά να ισοφαρίζουν στο 24’ με τον Λάντζιο, αλλά να παίρνουν και προβάδισμα στο σκορ στο 32’ με τον ίδιο παίκτη που στο ντεμπούτο του, οδήγησε σε νίκη την ομάδα των Ποντίων.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προ του φάσματος της ήττας πέρασαν μπροστά στην επανάληψη, πίεσαν αλλά ο τρόπος που προσπάθησαν να απαντήσουν ήταν ανορθόδοξος και παρότι υπήρχαν 2-3 καλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, αυτό δεν ήρθε ποτέ μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τικόζογλου, Αγγελόπουλος, Κουντουράς (Μακεδονίας).

Συνθέσεις:

Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ηλιόπουλος, Καραγιάννης, Μαγγίζης,  Μωυσίδης, Πρέτσι, Μαντώς, (46’ Ξανθόπουλος), Κεσίδης, Σούκιας, (65’ Ιωάννου), Μεληκιώτης, Κυζιρίδης, Σαμαράς, (65’ Χαντζάρας).

ΑΕΠ: (Μαξιμιλιάνο Βέρα): Καλιαμπάκας, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, (85’ Σάλλα Μ.), Μιγιένγκα, Κουλούσιας, Σάλλα Ρ., Πατίλας, (63’ Μιχαηλίδης), Λάντζιος, (88’ Αδαμόπουλος), Βασίλτσης, Δάλλης, Παπαναστασίου.

Πηγή: Aridaia365

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This