Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι της Καστοριάς με τον Ολυμπιακό Βόλο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 ύστερα από ένα μέτριο ποιοτικά.

Ντεμπούτο στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» έκανε ο Κώστας Σταματίου, που είδε την ομάδα του να μην μπορεί να κερδίσει μία ομάδα ακίνδυνη επιθετικά, η οποία στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μηλιάτη.

Ο Κώστας Σταματίου παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μαργαρίτης και το αριστερό ο Διαμαντόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Παπαϊωάννου και Σιουμουρέκης. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Καμπέρης, Κόλα και Αναστασίου με τους Σκοπελίτη (αριστερά) και Ντινιωτάκη (δεξιά) να παίζουν στις πτέρυγες και τον Καρατσόλη στην κορυφή της επίθεσης.

Δύο ευκαιρίες ο Ολυμπιακός με Αναστασίου

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Αναστασίου στο 8’ να σουτάρει και τον Κοσμίδη να αποκρούει, ενώ στο 11’ μέσα από τη μικρή περιοχή ο Αναστασίου πλάσαρε άουτ από το δεξί δοκάρι μετά από πάσα του Σκοπελίτη.

Η Καστοριά ισορρόπησε σιγά-σιγά το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο ο Ολυμπιακός, να κινδυνέψει ιδιαίτερα από την Καστοριά. Η καλύτερη στιγμή για την Καστοριά στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 31’. Ο Σαββόπουλος επιχείρησε τη σέντρα και ο Ελευθεριάδης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Κακό θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απογοητευτικό από πλευράς θεάματος. Έγινε παιχνίδι κέντρου, χωρίς καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος, ως ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά χωρίς αυτό να το μετουσιώνει σε φάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν υπήρξε ούτε μία καλή στιγμή στην επίθεση, τόσο από πλευράς Καστοριάς, όσο και από πλευράς Ολυμπιακού.

Στο 72’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μηλιάτης, ο οποίος νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, με την Καστοριά να μένει με 10 παίκτες για το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, απέναντι στην Καστοριά που αμύνθηκε με στόχο να μην χάσει το παιχνίδι και τα κατάφερε.

Διαιτητής: Ασβεστόπουλος (Κιλκίς)
Βοηθοί:  Αδραμάνης, Σιώνη (Πέλλας)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Τότσο, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Ταρέλλι, Τσελεπής (83’ Κυριακού), Ελευθεριάδης, Γκέγκας (58’ Μηλιάτης), Μανακίτσας, Μπάρο, Σαββόπουλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουρουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (76’ Κατσαγεωργίου), Καμπέρης, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Σκοπελίτης, Καρατσόλης (71’ Σταμπουλής).

Πηγή: Goalpost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This