Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου για τη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, σε μια αναμέτρηση που άφησε “χορτάτους” τους θεατές που την παρακολούθησαν και με… ανάμεικτα συναισθήματα τους δύο αντιπάλους.

Κι αυτό γιατί ο Κεραυνός προηγήθηκε δίκαια με 0-2 στο α’ μέρος, βάζοντας τις βάσεις για μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα, η οποία όμως δεν ήλθε ποτέ καθώς η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη αντέδρασε στο β’ ημίχρονο, έδειξε το καλό της πρόσωπο, ισοφάρισε σε 2-2, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για την ολική ανατροπή.

Στο φινάλε, το 2-3 το “άγγιξε” και ο Κεραυνός, με την ισοπαλία εν τέλει να είναι το αποτέλεσμα που “σφράγισε” τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Οπωσδήποτε, βάσει της εικόνας του α’ ημιχρόνου οι παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη είχαν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, το ίδιο όμως ισχύει και για τους γηπεδούχους που με την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσής τους στο β’ μέρος “έσβησαν” το κακό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, έφεραν το ματς στα “ίσα” και διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη.

Έτσι, σε αγώνα που θα μπορούσαν να πάρουν “τρίποντο” οι δυο αντίπαλοι αρκέστηκαν σε έναν βαθμό που τους φέρνει πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Ελασσόνα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελασσόνα.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Ο Μαργαρίτης εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απέκρουσαν, η μπάλα κατέληξε στον Καρτσαμπά που από κοντά έκανε το σουτ το οποίο έφυγε άουτ.
9′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από κεφαλιά-πάσα του Ιωσηφίδη ο Θεοδωρίδης με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 0-1 για τον Κεραυνό.
22′ Σουτ του Κωτσιαρίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
25′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Μετάι εκτέλεσε φάουλ και ο Μουρατίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
50′ Σουτ του Κριεμάντι, η μπάλα έφυγε άουτ.
52′ Γυριστό σουτ του Τουλίκα, μπλόκαρε ο Γκάκος.
57′ Ο Κόλα έκανε σέντρα σουτ που έφυγε μόλις άουτ.

61′ Κοντινό σουτ του Σεχολάρι, έδιωξε σε κόρνερ ο Γκάκος (ο διαιτητής υπέδειξε άουτ).
62′ ΓΚΟΛ! 1-2: Μετά από συρτή σέντρα του Κριεμάντι, ο Σεχολάρι “έγραψε” το 1-2 για τον Εθνικό.
69′ Μετά από πάσα του Γιαζιτζόγλου ο Τουλίκας έκανε το σουτ από κοντά όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
78′ Κεφαλιά του Ιωσηφίδη, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.
82′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Κριεμάντι με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” του Γκάκου, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
83′ Σουτ του Μπατζώνη, η μπάλα έφυγε άουτ.
89′ Ο Κατσιάκης έκανε το σουτ το οποίο πέρασε άουτ.
90′ Σουτ του Σεχολάρι, κατέληξε άουτ.
90’+2′ Πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Πορτοκαλά να περνάει μόλις άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρόπουλος της ΕΠΣ Φλώρινας με βοηθούς τους Μαυρίδη και Κονισπολιάτη της ΕΠΣ Κιλκίς.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Δαλαμήτρας (23′) και Κόλα (45′) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και οι Νικολίτσας Γ. (71′) και Κατσιάκης (79′) του Κεραυνού Αγγελοχωρίου).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (46′ Φυτόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Δαλαμήτρας (46′ Τουλίκας), Μαργαρίτης (67′ Χατζηπουργάνης), Ιντζόγλου (46′ Κριεμάντι), Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Μπατζώνης (90’+4′ Ζουκάν).
Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Κώστας Γαλτσίδης): Γκάκος, Πορτοκαλάς, Μουρατίδης, Νικολαΐδης, Πολυζάς, Νικολίτσας Γ., Νικολίτσας Σπ. (73′ Μουράτι), Θεοδωρίδης, Μετάι (60′ Κατσιάκης), Φροσύνης, Ιωσηφίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This