Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις, ΓΑΣ Σβορώνου και ΠΟ Ελασσόνας έμειναν στο 0-0, σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Ελασσονίτες που παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς με στόχο να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το “Λάζαρος Ξανθόπουλος”, κάτι που τελικά το πέτυχαν, μένοντας αήττητοι εκτός έδρας για 5ο συνολικά αγώνα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους όμως δεν κατόρθωσαν να βρουν τον τρόπο να “ξεκλειδώσουν” την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα και να φτάσουν στο πολυπόθητο “τρίποντο” που θα τους έφερνε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ακόμη κι έτσι, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν στο 45′ μετρούσε το γκολ που πέτυχε ο Κωτσιόπουλος, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στην κορυφαία στιγμή από πλευράς γηπεδούχων, ο Κυπαρίσσης στο 51′ έπιασε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση όμως ο Γούπος απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.

Οι Θεσσαλοί που ειδικά στο β’ μέρος “ροκάνιζαν” τον χρόνο με συνεχείς διακοπές, είχαν δυο πολύ καλές στιγμές, στο 36′ με τον Ιγγλέζο το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κούζα και στο 73′ όταν το μακρινό σουτ του Καραγκούνη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πλέον, ο ΓΑΣ Σβορώνου έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του πίνακα (ισοβαθμεί με την ΑΕΠ Κοζάνης αλλά οι Σβορωνιώτες έχουν κερδίσει το μεταξύ τους παιχνίδι) ενώ η Ελασσόνα έφτασε τους 14 βαθμούς, όσους έχουν Κεραυνός Αγγελοχωρίου και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με τις ομάδες να είναι στην 5η, 6η και 7η θέση, αντίστοιχα.

Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Σβορώνου παίζει εκ νέου εντός έδρας, υποδεχόμενη τον ουραγό Εδεσσαϊκό.

Το “φιλμ” του αγώνα
17′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγδάρη ο Αλεξίου έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
29′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση των αμυντικών της Ελασσόνας η μπάλα έφτασε στον Κυρτέγο που έκανε το δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Γούπου.
36′ Ο Ιγγλέζος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κούζα.

51′ Έπειτα από σέντρα του Σ. Καραγκούνη από τα δεξιά, ο Κυπαρίσσης έπιασε την κοντινή κεφαλιά, όμως ο Γούπος απέκρουσε ενστικτωδώς.
73′ Μακρινό σουτ του Λ. Καραγκούνη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κούζα και εν συνεχεία έφυγε άουτ.
90’+4′ Σέντρα του Μάλα από δεξιά, κεφαλιά του Μακράκη, ο Γούπος μπλόκαρε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτρομάνος με βοηθoύς τους Κίττο και Αγγελόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Καραγκούνης (89′ Μάλα), Λαγδάρης (65′ Χατζηθεοδωρίδης), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Ναρίνογλου (65′ Μακράκης), Κόλα, Μυστρίδης, Κυρτέγος (75′ Σιδηρόπουλος), Κυπαρίσσης, Αλεξίου (75′ Φωκαίδης)
ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Περγκιόνι, Κοντοθανάσης, Καραμούλας (89′ Σεμερτζίδης), Τσάτσος, Γκαμπέτας, Καραγκούνης Λ. (75′ Ντουλάγκ), Ιγγλέζος, Κακάμης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This