Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Ερμής Εξοχής που κέρδισε με 3-1 την Πίνδο Άνω Αγιάννη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Χρήστου Βελώνη έφτασε τους 26 βαθμούς και προσπέρασε τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου που έμεινε στους 24 βαθμούς.

Η Πίνδος έμεινε στους 15 βαθμούς και υποχώρησε στην 7η θέση του πίνακα. Η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη ισοβαθμεί με Απόλλωνα Λιτοχώρου και Εθνικό Κατερίνης αλλά στην τριπλή ισοβαθμία υπερτερούν οι Λιτοχωρίτες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Βασιουρή στο 20′.

Με δυο γκολ του Γεωργαντά στα τελευταία 4 λεπτά του α’ μέρους (42′ και 45′) ο Ερμής πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενος με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 3-1 με τέρμα του Κότσι στο 81′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Μηνούδη και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής: Αμβροσιάδης, Σαββίδης Χ., Γεωργαντάς (58′ Δεληγιαννίδης Χ.), Σάμπα (46′ Γκουτζιάνας), Βασιουρής, Σαββίδης Κ., Μπαμπατζιάνης, Ευθυμιάδης, Εγγλέζος (46′ Βελώνης Δ.), Βελώνης, Κοσμίδης.

Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Εφραιμίδης (46′ Κότσι), Αμπατζίδης, Πάγια, Σιούντας, Καραθάνος, Καρράς, Παρμακτσίδης, Λυκίδης, Αμπατζίδης, Σύρπης (73′ Κακκάρας Α.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This