Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Λιτοχώρου και την Ελπίδα Ανδρομάχης για την 12η αγωνιστική (αυλαία του δεύτερου γύρου) του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Για τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, ο βαθμός που απέσπασε  -ισοφάρισε στις καθυστερήσεις-  τον ανέβασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 15 βαθμούς, όσους έχουν επίσης η Πίνδος Άνω Αγιάννη και ο Εθνικός Κατερίνης, ενώ για την Ελπίδα Ανδρομάχης, η κατάταξη δεν άλλαξε καθώς παρέμεινε 4η με έναν επιπλέον βαθμό από αυτούς που είχε, 19.
Ισορροπημένο και πολύ μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι, χωρίς αξιόλογες φάσεις και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, με τα τέρματα να σημειώνονται στην επανάληψη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με κοντινό πλασέ του Στέφανου Τζήκα στο 58ο λεπτό, αξιοποιώντας την σέντρα του Μαγιώνα από την αριστερή πτέρυγα.
Ο Απόλλων ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με γκολ που πέτυχε ο (εκ των αλλαγών) Ηλίας Σάλτας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ πλασέ, καθώς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών παικτών της Ελπίδας, έπειτα από το φάουλ γέμισμα  από τον Τροΐρη.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Γιώργος Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ.  Παναγιώτη Μερτζεμέκη, Βασίλη Λέφα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας): Παπαθανασίου,  Γ. Κολωνιάρης (85΄  Κεχαγιάς),  Φούφι,  Κάκαλος,  Τροΐρης,  Μάνος (67΄  Διον. Ζαχουδάνης),  Φουρκιώτης,  Μαύρος,   Κουκουνάρας,  Χούτας (77΄  Σάλτας),  Αναστ. Λιάγκας.
Ελπίς Ανδρομάχης (Βαγγέλης Τσιαμπέρας): Γκιλιάβας,  Βογιατζής (10΄  λ.τ.  Ορ. Λάμο),  Κουκάρας (87΄  Τσιούπρος),  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης,  Κελέρογλου,  Παπαζήσης,  Μαγιώνας,  Καραδήμος (57΄  Γκουνέλας),  Μπούσιος,  Τζήκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This