Επιλογή Σελίδας

Μία λαμπερή γιορτή με τη παρουσία ενός ζωντανού θρύλου του ελληνικού μπάσκετ έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, με τον σπουδαίο Παναγιώτη Γιαννάκη να δίνει το παρόν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΓΕ Πιερίας μέσα σε ένα κατάμεστο Θεόδωρος Διαμαντόπουλος.

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ αφού ευχαρίστησε τους πάντες για την υπέροχη υποδοχή, απευθύνθηκε στους νέους αθλητές αλλά και στους γονείς των παιδιών τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να τα ωθούν στο μπάσκετ και στον αθλητισμό γενικότερα ο οποίος θα τους βοηθήσει να έχουν μία ωραία ζωή στο μέλλον και στάθηκε στη σημασία των ονείρων που πρέπει να έχουν και κυνηγούν οι νέοι αθλητές όπως ακριβώς έκανε ο ίδιος στην αφετηρία της εξαίσιας καριέρας του.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννάκης φωτογραφήθηκε με όλους τους μικρούς αλλά και με τους μεγάλους φίλους της «σπυριάρας» , υπογράφοντας παράλληλα πολλές δεκάδες αυτόγραφα.

Στο φινάλε της εκδήλωσης ακολούθησε η βράβευσή του με τιμητική πλακέτα για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Η δήλωση του Παναγιώτη Γιαννάκη στο katerinisport.gr: «Ευχαριστώ τους πάντες για αυτή την υπέροχη και ζεστή φιλοξενία στην πόλη της Κατερίνης. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία, να τα στηρίζουν οι γονείς σε κάθε βήμα και να τα ωθούν στον αθλητισμό γιατί θα τους προσφέρει πάρα πολλά όπως ακριβώς προσέφερε σε εμένα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This