Επιλογή Σελίδας

Στο ντέρμπι των… “καταραμένων” (σ.σ. ποιητών), η Νεοκαισάρεια διαμαρτύρεται έντονα για περίπτωση πέναλτι, με πρωταγωνιστή τον Δημητρίου, στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης (“εκατό μηδέν μας παίζει…”), την ίδια στιγμή που ο Θερμαϊκός Κορινού, όντας… “ξεγραμμένος” από τους περισσότερους, από την αρχή του πρωταθλήματος (σ.σ. όχι για εμάς φυσικά, εξού και η παρουσία μας στο γήπεδο!), πέτυχε μία νίκη… ανάστασης, τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας και έβαλε φωτιά στη μάχη της σωτηρίας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας!

Το νικητήριο καταπληκτικό γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Β. Κατσούλης, για την ομάδα του Κορινού, που προηγήθηκε με αυτογκόλ από σέντρα του ίδιου παίκτη, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με απευθείας ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου, που κέρδισε ο Γαβρίδης.

Υ.γ. Περίπτωση πέναλτι (“θέλεις να το χαλάσεις το παιχνίδι;”) στο πρώτο λεπτό για τον Αχιλλέα, στην “επίμαχη φάση του αγώνα”, πώς να προλάβουμε να την καταγράψουμε, όταν έχουμε να διανύσουμε… απόσταση μαραθωνίου, από τη σέντρα μέχρι την κερκίδα; (σ.σ. Κολίτση, τώρα αυτό νομίζεις ότι είναι επαρκές άλλοθι;)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This