Επιλογή Σελίδας

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Αιγινιακός που συνέτριψε με 5-1 τον Δία Δίου.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου διατηρήθηκε στο +2 από τον Βατανιακό με 34 βαθμούς έναντι 32 ενώ ο Δίας παρέμεινε στην 5η θέση και τους 20 βαθμούς.

Τον… δρόμο της νίκης για τους Αιγινιώτες άνοιξε ο Παππάς στο 12′ σκοράροντας με γυριστή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 28′ με κεφαλιά του Σαββίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου.

Στο 40′ ο Καπετάνος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 3-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με γκολ του Παγωνίδη στο 47′.

Στο 69′ ο Σαββίδης έβγαλε έξοχη μπαλιά στον Καπετάνο που με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Γκεβρέκη “γράφοντας” το 4-1 για τον Αιγινιακό.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο νεοαποκτηθείς Συρράκος με σουτ στο 73′, εκμεταλλευόμενος την τρίτη ασίστ του Παπαδόπουλου στο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Χαλκίδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Δαραής, Παππάς, Τσολακίδης (46′ Μιχαηλίδης), Συράκος (70′ Φιρινίδης), Παπαδόπουλος (79′ Μπουντάνι), Σαββίδης (70′ Κακατάτσιος), Καπετάνος, Καταχιώτης (65′ Ορφανίδης), Τουλκερίδης, Ρίζος.

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Αλεξανδρίδης (65′ Μανίκας – 70′ Κουντούρης), Ευαγγελόπουλος (70′ Τσενεκίδης), Καλουσίδης, Βούλγαρης (42′ Παγωνίδης), Σιαμάγκας, Πεΐδης, Ζώβληκας, Καλαμπάκας, Μότσιας, Καραμήτρος (70′ Καραθάνος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This