Επιλογή Σελίδας

Το “κυνήγι” του πρωτοπόρου Αιγινιακού συνεχίζει ο Βατανιακός που κέρδισε εύκολα με 4-0 τον Άρη Κοκκινοπλιτών στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη παρέμεινε στη 2η θέση στο -2 από τους Αιγινιώτες με 32 έναντι 34 βαθμών ενώ ο Άρης έμεινε στους 10 βαθμούς και στη 10η θέση, έχοντας πλέον διαφορά 5 βαθμών από τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Το 0-1 έγινε στο 6′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιόλιου. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Τσιώμη από τον Καρτσαμπά.

Στο 8′ ο Παπαδόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του Βατανιακού σκοράροντας με κεφαλιά στο κενό τέρμα έπειτα από γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι.

Το 0-3 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου πέτυχε στο 38′ ο Τσιώμης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Λαφατζή.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 62′ ο Παρδάλης που από τα αριστερά βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δε λάθεψε.

Η ομάδα του Γιώργου Σκέντου από το 87′ και μέχρι το τέλος αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Αγγελάτου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Αδαμόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Λαφατζής, Παπαγιαννόπουλος, Σαμαλής, Νταντίνης (37′ λ.τ. Κυπαρισσόπουλος – 70′ Σκέντος), Καρτσαμπάς, Αγγελάτος, Μάρκου, Στρατής (75′ Τρυανταφύλλου), Σαρρής (75′ Ναργιάννης), Καμπερίδης, Χρυσόπουλος.
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης (59′ Πολυχρονιάδης), Παντζιάλας, Λιόλιος (65′ Τσικαδέρης), Οικονόμου (46′ Ανανιάδης), Παπαδόπουλος (59′ Μητράκας), Καλαϊτζίδης (65′ Αδαμόπουλος), Παρδάλης, Τσιώμης, Καραμανώλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This