Επιλογή Σελίδας

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Απόλλων Λιτοχώρου που επικράτησε εκτός έδρας του Νέου Παμβρυακού με 3-2, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική.

Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα έφτασε τους 14 βαθμούς και παραμένει ισόβαθμη με τον Απόλλωνα Ράχης στην 7η θέση, με τις δυο ομάδες να πλησιάζουν στον 1 βαθμό Πίνδο Άνω Αγιάννη και Εθνικό Κατερίνης που βρίσκονται στην 5η θέση.

Ο Νέος Παμβρυακός συνεχίζει την προσπάθειά του στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με 1 βαθμό, τον οποίον έχει πάρει κόντρα στην 25η Μαρτίου που αποχώρησε.

Ο Δαλάκας με δυο γκολ μέσα σε 4 λεπτά, στο 15′ και στο 18′ έδωσε ελπίδες στην ομάδα της Βρύας που βρέθηκε να έχει σημαντικό προβάδισμα.

Οι Λιτοχωρίτες μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Λιάγκα στο 25′.

Το ματς ήλθε στα ίσα στο 50′ όταν ο Μαύρος πέτυχε το 2-2 για τον Απόλλωνα.

Την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ολοκλήρωσε ο Ζαχουδάνης, ο οποίος στο 57′ διαμόρφωσε το 2-3.

Στο 63′ αποβλήθηκε ο Ντάτσι με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Απόλλων Λιτοχώρου να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή και το 2-3 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Σκούμπα και Μερτζεμέκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβρυακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Μήτσης, Χρυσόπουλος, Νικολαΐδης Α., Χασιάκης, Βαρμάζης (54′ Παπανικολάου Ν. – 73′ Σιασιόπουλος), Καραμέλιος, Στραβογιάννης Ν., Στραβογιάννης Ν., Παπανικολάου Δ. (67′ Νικολαΐδης Σ.), Δαλάκας, Κόντος (73′ Νικολαΐδης Γ.).
Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας): Παπαθανασίου, Ντάτσι, Φούφι (60′ Κεχαγιάς), Κολωνιάρης, Κλιγγόπουλος, Μάνος, Ζαχουδάνης, Μαύρος (90′ Κυριακού), Κουκουνάρας, Χούτας, Λιάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This