Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου ο οποίος κέρδισε στον Άνω Αγιάννη την Πίνδο με 1-0 και προσπέρασε τον Ερμή Εξοχής που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Εθνικό Κατερίνης.

Οι Λοφίτες έφτασαν τους 24 βαθμούς έναντι 23 του Ερμή ενώ η Πίνδος έμεινε στους 15 βαθμούς όσους έχει πλέον και ο Εθνικός Κατερίνης με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην 5η θέση.

Το 0-1 επιτεύχθηκε μόλις στο 4′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Ν. Μπαλαούρας στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Lleshaj που προσπάθησε να απομακρύνει αλλά την έστρωσε στον Ναλμπαντίδη ο οποίος αφού στόπαρε με το στήθος την έστειλε με γυριστό σουτ στο “παραθυράκι” του Μυρωτή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανόδη και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Παρμακτσίδης, Δημητριάδης (36′ Καραθάνος), Κακκάρας, Εφραιμίδης, Παπαζήσης (46′ Κότσι), Αμπατζίδης Γ., Πάγια (75′ Γρηγοριάδης – 80′ Σύρπης), Γιαννής, Lleshaj.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Πανωλής, Μπαλαούρας Α., Κουμαντζιάς Β., Ίτσιος Δ., Κώστας, Βέτσος (65′ Αράπης), Ευαγγελόπουλος, Μπαλαούρας Ν., Ναλμπαντίδης (88′ Κουμαντζιάς Ν.), Μπακούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This