Επιλογή Σελίδας

Στην 7η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παραμένει ο Απόλλων Ράχης που έκαμψε την αντίσταση της Ακαδημίας Βατανιακός 1978 επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ράχης έφτασε τους 14 βαθμούς και εξακολουθεί να είναι ισόβαθμη με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου ενώ η μέχρι σήμερα ισόβαθμή της ομάδα του Βατάν έμεινε στους 11 βαθμούς και είναι πλέον μόνη της στην 9η θέση του πίνακα.

Στο 45′ ο Ν. Καρακούσης δέχτηκε τροφοδότηση από τον Μπουρονίκο και με πλασέ νίκησε τον Γκούτζα, “γράφοντας” το 1-0 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Πριν την επίτευξη του τέρματος, ο σκόρερ είχε και δοκάρι.

Στο 90’+1′ αποβλήθηκε ο Αβριωνίδης με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα κι έτσι ο Απόλλων ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Ράχης: Δραγασιάς, Βαϊτσόπουλος (78′ Βελέντζας), Κατσαμάγκας Κ., Μπαμπέτας, Τακούλας (65′ Κατής), Μπουρονίκος, Αβριωνίδης, Τριανταφύλλου, Κατσαμάγκας Χ., Καρακούσης Π., Καρακούσης Ν..

Ακαδημία Βατανιακός 1978: Γκούτζας, Χατζηιωαννίδης, Pirgu (78′ Κυρμανίδης), Γιαπιτζής, Τασίδης (63′ Παλέγδας), Μυρτολλάρι, Αποστολίδης (79′ Φιρινίδης), Mullaj, Κατσαμάγκας Π., Δημητρίου, Γκιόκα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This