Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα πέρασε από την Ανδρομάχη η ΑΕ Περίστασης επικρατώντας της τοπικής Ελπίδας με 2-1 σκορ, για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο (σημειώθηκαν και τα τρία γκολ), με αυτή τη νίκη  ΄΄σκαρφάλωσαν΄΄ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 19 βαθμούς, ενώ η σημερινή αντίπαλός της έμεινε στους 18 βαθμούς και υποχώρησε στην 4η θέση της κατάταξης, δεχόμενη την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνολικά.
Φάσεις και γκολ
Στο 8 ΄  δυνατό σουτ του Μπούσιου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 12 ΄  σε γύρισμα του Ευθυμιάδη από δεξιά, ο Κάλτσο με σουτ δεν βρήκε στόχο.
Στο 14 ΄  ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπούσιου, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 31 ΄  το καλό σουτ που επιχείρησε ο Μπούσιος το εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Γαβριηλίδης.
Στο 36 ΄  σουτ του Κάλτσο εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 60 ΄  κόρνερ του Αποστολίδη, σουτ στην κίνηση από τον Μυστρίδη, ο Γκιλιάβας παραχώρησε εκ νέου κόρνερ.
Στο 78 ΄  ο Νίκος Μυστρίδης εκμεταλλεύτηκε το παράλληλο γύρισμα του Κουτσουμπέα από αριστερά προς την εστία και με σουτ πλασέ στο πίσω δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκιλιάβα δίνοντας το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του 0-1.
Στο 80 ΄  ο Δημήτρης Μπούσιος με εξαιρετικό σουτ πλασέ ισοφάρισε 1-1, αξιοποιώντας την κεφαλιά πάσα του Ταφραλή στο ύψος της περιοχής.
Στο 86 ΄  ο Σάββας Κουσουρής με κεφαλιά από θέση βολής έπειτα από την σέντρα του Μυστρίδη διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Στο 90 ΄  φάουλ γέμισμα του Μπούσιου, κεφαλιά του Κουϊμτζίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Ντασιόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ.  Ατματζίδη και Σταφύδα. 
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης (Βαγγέλης Τσιαμπέρας): Γκιλιάβας,  Κουκάρας (46′ Βογιατζής),  Μαγιώνας (89′ Λάμο Ορ.),  Κουϊμτζίδης,  Γεωργιάδης,  Κελέρογλου,  Παπαζήσης ( 90’+1′  Φωτόπουλος Ρ.),  Ταφραλής,  Καραδήμος (46′ Τζιμόπουλος),  Μπούσιος,  Τζήκας (75′ Φωτόπουλος Γερ.).
ΑΕ Περίστασης (Παναγιώτης Καλαμαράς): Γαβριηλίδης,  Μαχαιρίδης,  Κουτσουμπέας,  Μαρωνίτης,  Κουσουρής Σ.,  Νίκου (63′ Κλιάνης Α.Π.),  Ευθυμιάδης (89 ΄  Κολαξίδης),  Παπαδόπουλος Θ.,  Χαρτοματζίδης (85 ΄  Κουσουρής Π.),  Κάλτσο (46 ΄  Αποστολίδης),  Μυστρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This