Επιλογή Σελίδας

Το δημοτικό στάδιο του Κιλκίς έφερε “γούρι” στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, αφού με δύο τέρματα του Κυριακίδη στο 60΄και στο 66΄και ένα του Τσολακίδη στο 41΄, αν και η φιλοξενούμενη κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ξανθόπουλου στο 22′, ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Εδεσσαϊκού γιά την παραμονή τους στον 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με την ομάδα της Πέλλας καλύτερη στο πρώτο ημίωρο, όχι όμως και στην συνέχεια που ανήκε στους γηπεδούχους, που έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν σε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Παγώνης, Χατζηβασιλείου, Λαζαρίδης (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Κρηστώνης: (Βασίλης Παμπορίδης): Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, (46’ Ρωμανίδης), Ιωαννίδης Θ., Μαυροκεφαλίδης, (80’ Καλλίας), Ματεντζίδης, Ρουστέμ, (70’ Κόλα), Τσολακίδης, (85’ Ιωαννίδης Σ.), Κυριακίδης, Ευθυμιάδης, Μωϋσιάδης, (80’ Κυρανάς), Χατζηασλανίδης.

Εδεσσαικός: (Γιώργος Καραϊσαρίδης): Ηλιόπουλος, Καραγιάννης, (46’ Στογιαννίδης),  Μαγγίζης, (77’ Βύρος), Μωυσίδης, Πρέτσι, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, (60’ Χαντζάρας), Μαντώς, (60’ Μαντώς), Κυζιρίδης, Σαμαράς, Μεληκιώτης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This