Επιλογή Σελίδας

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε την την καθολική υπεροχή στο παιχνίδι με τον Δωτιέα στο δημοτικό στάδιο της Νέαπολης, όμως η ομάδα της Αγιάς κόντρα στη ροή του παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού στο 61’, πέτυχε γκολ και κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους (0-1).

 Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο κόσμος του Ολυμπιακού έφυγε απογοητευμένος και πικραμένος από το γήπεδο, υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου, πως παύει πλέον να είναι προπονητής της ομάδας

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης παρέταξε την ομάδα του Ολυμπιακού με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μαργαρίτης και το αριστερό ο Θεωρόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Σιουμουρέκης και Παπαϊωάννου. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Κόλα, Αναστασίου και Σκοπελίτης. Στις πτέρυγες κινούνταν οι Ντινιωτάκης (αριστερά) και Διαμαντόπουλος (δεξιά), με τον Καρατσόλη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη άσκησαν πίεση στην αντίπαλη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας όμως μόνο δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Η πρώτη στο 25’. Ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ, με τον τερματοφύλακα Μπεκτέσι να αποκρούει αρχικά και να μπλοκάρει στη συνέχεια την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Στο 38’ ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ. Μετά από σύγχυση που επικράτησε μέσα στην περιοχή του Δωτιέα, ο Καρατσόλης έκανε το σουτ, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα με εξουδετερωμένο τον Μπεκτέσι, ωστόσο, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή του τέρματος.

Γκολ ο Δωτιέας στο 61′

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Εγκαταστάθηκε στα αντίπαλα καρέ και στο 51’ οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ. Πρώτα ο Καρατσόλης δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια το νέο του σουτ του Ντινιωτάκη βρήκε χέρι αμυνόμενου,  δίχως ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι.

Στο 55’ σε σουτ του Βλησαρούλη από πλάγια αριστερά, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Καβουσάκη. Στο 57’ ο Καρατσόλης με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Δωτιέα, με τους γηπεδούχους κόντρα στη ροή του παιχνιδιού να ανοίγουν το σκορ στο 61’. Ο Παπαϊωάννου έδιωξε άτσαλα την μπάλα, υπήρξε ασυνεννοησία με τον Καβουσάκη, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Βλησαρούλης και με κεφαλιά στην ανυπεράσπιστη εστία έγραψε το 0-1.

Στο 76’ ο Σταμπουλής μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, με τον Μπεκτέσι να αποκρούει σωτήρια, ενώ στο 85’ σε μακρινό σουτ του Θεοδωρόπουλου, που είδε εκτός εστίας τον Μπεκτέσι, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 87’ ο Σταμπουλής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Θεοδωρόπουλου έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Αναστασίου στο 93’, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Διαιτητής: Ζιούτος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Μαργαρίτης, Ντινιωτάκης-Κορτσάρι, Ντάκουλας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης  (66’ Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (72’ Σταμπουλής), Αναστασίου, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (56’ Παπαδήμος), Ντινιωτάκης (72’ Κατσαγεωργίου), Καρατσόλης.
ΔΩΤΙΕΑΣ: Μπεκτέσι, Κορτσάρι, Γιανακόπουλος, Τάρτας (80’ Κ. Χατζής), Ντελής, Ντάκουλας, Λαβαντσιώτης (92’ Φουκαλάς), Αναδολού, Θ. Χατζής  (64’ Ντάλλας), Βλησαρούλης ( 64’ Σταθάκος), Δρόσος (80’ Αποστολάκης).

Πηγή: Goalpost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This