Επιλογή Σελίδας

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Κοζάνης η οποία μπροστά σε περίπου 700 φιλάθλους (ανάμεσα τους και περίπου 250 από Κοζάνη) κέρδισε εκτός έδρας τον Μακεδονικό Φούφα με 2-0 για την 9η αγωνιστική και διατήρησε το +4 από τον Πιερικό μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής στην Κοζάνη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο του αγώνα απέναντι σε ένα Μακεδονικό που στάθηκε πολύ καλά και προσπαθούσε να πετύχει κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Φάσεις –γκολ

Στο 3ο εκτέλεση φάουλ Καρασιούνα η μπάλα έφτασε στο Χάιτα στη μικρή περιοχή αλλά με πλάτη στην εστία έδωσε στον Ρέλκα που σούταρε άστοχα άουτ.

Στο 10ο σουτ του Νιάσε μπλόκαρε ο Δημητριάδης και αμέσως μετά ο Πάνος ανενόχλητος από δεξιά μέσα στη περιοχή σούταρε άστοχα άουτ.

Στο 19ο ο Αποστολίδης μπήκε στη περιοχή και παρά τη πίεση των αμυντικών σούταρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στο Γ για το 0-1.

Αμέσως μετά ο Ίσακσον μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά ο Δημητριάδης αυτή τη φορά μπλόκαρε.

Στο 25ο ο Μωυσιάδης επιχείρησε το σουτ από μακριά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω άουτ.

Στο 36ο ο Παπαργυρίου βρέθηκε μέσα στη περιοχή με τον Σεκουλίδη την τελευταία στιγμή να βάζει την προβολή και να αποσοβεί το κίνδυνο.

Στο 45ο σουτ του Ίσακσον άουτ ενώ στο 50ο σουτ του Νιάσε στη κίνηση μπλόκαρε ο Δημητριάδης.

Στο 56ο εκτέλεση φάουλ του Πάνου κεφαλιά του Κανούλα ελάχιστα έξω.

Στο 84ο εκτέλεση φάουλ από τον Πάνο από δεξιά με τον Γιαλαμίδη από κοντά με πλασέ να κάνει το 0-2.

Στο 88ο εκτέλεση φάουλ από τον Χάιτα σε κόρνερ ο Καραγκιόζης. Από την εκτέλεση ο Παπάς έγινε κάτοχος της μπάλας στη περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο κ. Ντελέζος, με βοηθούς τους Βαλιώτη και Διχρή όλοι του Σ.Δ. Λάρισας

Έδειξε κίτρινες στους Πυρίτζαους, Κανούλα, Καραγιάννη, Μωυσιάδη, Χάιτα, Θεοδουλίδη, Σεκουλίδη

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Καρασιούνας, Μωυσιάδης (85ο Παπάς), Σεκουλίδης, Σερσέμης, Ρέλκας, Θεοδουλίδης (87ο Μεντεκίδης), Ηλιάδης (74ο Μητσόπουλος), Καλογιαννίδης (46ο Σπανδωνίδης) , Βασσάκης, Χάιτας

Φ.Σ. Κοζάνη: Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Πυρίτζαους, Γιαλαμίδης, Νιάσε, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης (56ο Μπακάλης), Κανούλας (76ο Βοριαζίδης), Ίσακσον (70ο Ν. Μπίντσης), Αποστολίδης

Πηγή: e-ptolemeos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This