Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ταύρος Ελάφου καθώς επικράτησε στον Μυλαύλακο επί του Ατρόμητου Κατερίνης Β ΄ με σκορ 1-2, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Με το ”τρίποντο” αυτό, ο Ταύρος Ελάφου αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 19 βαθμούς  -ισόβαθμος με τον Πιερικό Αστήρ Κάτω Αγιάννη-  ενώ ο Ατρόμητος Κατερίνης Β ΄ με την ήττα υποχώρησε στην 7η θέση του πίνακα μένοντας στους 16 πόντους.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι και πήραν δίκαια τη νίκη με δύο τέρματα που πέτυχαν στην επανάληψη (παρότι ισοφαρίστηκαν), καθώς στο ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.
Φάσεις και τα γκολ
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αμβροσιάδης Κ. από πλεονεκτική θέση έκανε το πλασέ, όμως ο γκολκίπερ του Ταύρου Καλιώρας απομάκρυνε τη μπάλα με τα χέρια.
Στο 23 ΄  σουτ του Τσάτσου Δημ.,  η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 32 ΄  πλασέ του Πασχόπουλου έξω από την περιοχή σε κενή εστία, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 61 ΄  ο Χρήστος Πασχόπουλος με πλασέ έγραψε το 0-1 αξιοποιώντας την ασίστ του Διονύση Τσάτσου.
Στο 70 ΄  ο Σπυρλίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από αμυντικό του Ταύρου μέσα στην περιοχή και θέση δεξιά, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ από την άσπρη βούλα ο Τζέλο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 83 ΄  ο Διονύσης Τσάτσος σε προσπάθειά του από δεξιά και διαγώνιο σουτ που επιχείρησε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρετσίδη για να διαμορφωθεί το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Μπίνιας με βοηθούς τους κ.κ.  Γερμανό και Πουρσανίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης Β ΄ (Στέφανος Ταβουκτσής): Ρετσίδης,  Κατσούλης,  Καρκάλης,  Γιουμίδης,  Σταμκόπουλος,  Σεχέη,  Αμβροσιάδης Κ.,  Ελεζάϊ (87 ΄  Τσιμόπουλος),  Σπυρλίδης,  Τζέλο (80 ΄  Γεωργιάδης Αλ.), Λαφατζής (60 ΄  Σαραντίδης).
Ταύρος Ελάφου (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Καλιώρας,  Συρόπουλος,  Παπαδόπουλος Αστ.,  Σκουμπόπουλος,  Τσιρίμπασης,  Τσαπράνης Χ. (85 ΄  Καναπίτσας),  Πασχόπουλος,  Ζαμαντζάς Π.,  Τσάτσος Δημ. (58 ΄  Κατσαβάκης),  Τσάτσος Διον. (85 ΄  Ζαμαντζάς Άγγ.),  Καραγκούνης (67 ΄  Φακίτσας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This