Επιλογή Σελίδας

Επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας του Πιερικού Αστέρα Κάτω Αγιάννη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, η Κατερίνη FC πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στο 2023, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη έφτασε τους 20 βαθμούς και εξακολουθεί να “οδηγεί την κούρσα”, παραμένοντας στο +2 από την Ακαδημία Κατερίνης 2006 και στο +3 από τον ΠΑΟ Κονταριώτισσας.

Ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη έμεινε στους 16 βαθμούς και υποχώρησε στην 4η θέση του πίνακα μαζί με Ταύρο Ελάφου και Ατρόμητο Κατερίνης Β’.

Το γκολ της νίκης για την Κατερίνη FC πέτυχε ο Μπόζογλου με τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Ρετσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (Γιώργος Τερζής): Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Εφραιμίδης, Τσιντώτας, Αδαμίδης, Παγωνίδης, Γελαστόπουλος (46′ Χαρεϊσβίλι), Λαζαρίδης (80′ Καραπαναγιωτίδης), Σταγκίδης, Καλαϊτζίδης (87′ Παπανικολάου), Σκούφας.

Κατερίνη FC (Γιάννης Βαρβούτης): Κουτσουδάκης, Παναγιωτίδης (90′ Μαρένας), Καζαντζίδης, Μπόζογλου, Στεφανίδης, Ανθίτσας, Βελισσαρίδης, Ζαζόπουλος (76′ Εμεξηζίδης), Ελευθεριάδης (56′ Πάτσιος), Βαρβαρέζος, Κανάρας (76′ Φυτόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This