Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο ΠΑΟ Κονταριώτισσας που σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι επιβλήθηκε με 5-3 του Κεραυνού Μακρυγιάλου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μύθημη έφτασε τους 17 βαθμούς ενώ ο Κεραυνός έμεινε στους 8 βαθμούς και στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 2′ ο Καραθάνος άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟ Κονταριώτισσας και ο Μπαρμπαγεωργόπουλος στο 7′ έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγινε από τον Σαφέτη στο 19′.

Ο Κεραυνός “απάντησε” με γκολ του Καριψιάδη στο 25′, μειώνοντας σε 3-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Σαφέτης στο 58′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 χάρη σε γκολ του Π. Ασλανίδη στο 68′

Στο 78′ ο σκόρερ των δυο γκολ της ομάδας της Κονταριώτισσας, Σαφέτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη στο 58′) και έτσι ο ΠΑΟ Κονταριώτισσας συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο επόμενο λεπτό (79′) η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς αποβλήθηκε ο Λ. Μπάλλα του Κεραυνού δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά (78′-79′).

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 5-2 με γκολ του Κουλιούμπα στο 85′.

Το τελικό 5-3 πέτυχε ο Τσούνι στο 90’+3′

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπίνιας με βοηθούς τους Σταφίδα και Πουρσανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟ Κονταριώτισσας: Ευαγγελόπουλος, Νατσιός, Κουλιούμπας, Καραθάνος, Σταλίκας Ν., Κόκκινος (87′ Κερμελής), Τρικαλόπουλος, Σαφέτης, Λιόκας (46′ Νατσιός), Μπαρμπαγεωργόπουλος (86′ Σταλίκας Ν.), Κουλιανόπουλος.
Κεραυνός Μακρυγιάλου: Αβραμίδης, Γκορμπάλι, Μπάλλα Λ., Μαυρομάτης (65′ Παναγιωτίδης), Ασλανίδης Δ. (86′ Ψαρράς), Τσούνι, Καλαμπόκας, Zhuleku, Καριψιάδης, Κιόσκου, Μπάλλα Δ. (46′ Ασλανίδης Π.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This