Επιλογή Σελίδας

Με το δεξί ξεκίνησε τους αγώνες του το 2023 ο Ολυμπιακός Βόλου που πήρε το πρώτο του διπλό κερδίζοντας 1-2 τον Εδεσσαϊκό για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Βολιώτικη ομάδα για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να πετύχει δυο γκολ σε ένα ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί 0-2 με τα γκολ που σημείωσαν στο 16΄ο Φώτης Καρατσόλης και στο 24΄ο Φίλιππος Σκοπελίτης.

Ο Εδεσσαϊκός κατάφερε να μειώσει στο 55΄με τον Ιωάννου να έχει υπεροχή στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό πάντως να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο 79′ με τον Καρατσόλη και να κρατά ως το τέλος το 1-2 και να ξεκινά με το δεξί στο 2023

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με τον Εδεσσαϊκό για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είχε δυο σημαντικές απουσίες καθώς οι Μάρκος Διαμαντόπουλος, Γιάννης Ντινιωτάκης έμειναν στο Βόλο λόγω ιώσεων και έτσι στην 20άδα «μπήκαν» οι νεαροί Νικολούλης και Σιαμέτης από την ομάδα Νέων.

Ο Ολυμπιακός είχε το πιο ιδανικό ξεκίνημα και το πιο αποτελεσματικό πρώτο 45λεπτο πετυχαίνοντας δυο γκολ και αποφεύγοντας και τα λάθη στην άμυνα

Στο 15΄είχε το πρώτο σουτ από τον Αναστασίου που έφυγε άουτ αλλά στο επόμενο λεπτό η ωραία συνεννόηση που είχαν οι Σκοπελίτης-Καρατσόλης έφερε το πρώτο γκολ. Ήταν το 16ο λεπτό με τον Σκοπελίτη να σεντράρει στην περιοχή και ο Καρατσόλης με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ηλιόπουλου γράφοντας το 0-1.

Ο Εδεσσαϊκός προσπάθησε να αντιδράσει είχε στο 18΄ενα  σουτ του Πελτέκη που βρήκε πάνω στο σώμα του Σιουμουρέκη με τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι αλλά ο διαιτητής  κοντά στη φάση έδειξε «παίζεται» , ενώ στο 21΄κεφαλίά από τον Ιωάννου έφυγε άουτ.

Ο Ολυμπιακός πήρε νέες επιθετικές πρωτοβουλίες  και ένας «αντίστροφος» συνδυασμός των Σκοπελίτη-Καρατσόλη έφερε και δεύτερο γκολ. Στο 24΄αυτη τη φορά ήταν ο Καρατσόλης που έδωσε την πάσα στον Σκοπελίτη ο οποίος από το ύψος της περιοχής με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 0-2

Και στο β΄ μέρος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με μια ακόμη ευκαιρία για γκολ αλλά στο 47΄η κεφαλιά του Αναστασίου έφυγε άουτ, αλλά στο 55′ η άμυνα αδράνησε και έδωσε την ευκαιρία στον Τάσο Ιωάννου του Εδεσσαϊκού να αποφύγει δυο παίκτες να βρεθεί σε θέση βολής και να πλασάρει τον Καβουσάκη κάνοντας το 1-2.

Ο Ολυμπιακός βλέποντας τον Εδεσσαϊκό να έχει την υπεροχή στο δεύτερο μισό προσπάθησε να μην κάνει λάθη και στις αντεπιθέσεις του να απειλεί όπως έγινε στο 79΄οταν ο Σκοπελίτης με ωραία ενέργεια απέφυγε δυο παίκτες πάσαρε στην περιοχή στον Καρατσόλη που από καλή θέση σούταρε αλλά πάνω από τα δοκάρια του Ηλιόπουλου.

Ο Ολυμπιακός πάντως παρότι πιέστηκε και η Έδεσσα ειχε και δοκάρι στο 91΄σε σέντρα σουτ του Χατζάρα κατάφερε να πάρει το πρώτο διπλό με 1-2 στην Έδεσσα.

Διαιτητής: Θωμάς Διακουμάκος (Πιερίας)

Κίτρινες κάρτες: 34΄Αναστασίου, 36΄Μαντώς, 64΄Καμπέρης

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: Ηλιόπουλος, Πελτέκης, Πρέτσι,Κεσίδης, Μωϋσίδης,  Ξανθόπουλος (71’Σούκιας), Μαντώς, Ιωάννου, Καραγιάννης (85′ Χατζάρας), Κυζιρίδης, Τσάνι.

Στον πάγκο: Μίσκος, Γκόγκος, Παρασίδης, Λάσκος, Πολατιδης, Βύρος, Μυλωνάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (90′ Ακριβόπουλος), Κατσαγεωργίου (46′ Παπαδήμος), Κυρίτσης (61′ Καμπέρης), Καρατσόλης (80′ Σταμπουλής), Αναστασίου, Σκοπελίτης

Στον πάγκο: Βρονταράς, Γιαρλέλης, Μυλωνάς, Νικολούλης, Σιαμέτης.

Πηγή: Magnesianews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This